GODT GIFT: I 18 år har Cathrerine Zeta-Jones vært gift med Michael Douglas. Sammen har de også to barn, mens Douglas også har en voksen sønn fra et tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix
GODT GIFT: I 18 år har Cathrerine Zeta-Jones vært gift med Michael Douglas. Sammen har de også to barn, mens Douglas også har en voksen sønn fra et tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Catherine Zeta-Jones:

- Jeg er drittlei av å være ydmyk

Hollywood-stjernen nekter å unnskylde seg for at hun er rik, pen og berømt.

Publisert

Catherine Zeta-Jones (48) fikk sitt store gjennombrudd som Mariette i den britiske TV-serien «Livet med Larkins» i 1991. Etter det gikk det slag i slag med roller i storfilmer som «Ocean's Twelve» og «Zorro».

I år 2000 giftet hun seg med den 25 år eldre Hollywood-stjernen Michael Douglas (73) og sammen fikk de barna Dylan (17) og Carys (15).

Til tross for et par humper i veien, har Zeta-Jones vært velsignet med en vellykket karriere, et lykkelig familieliv og et vakkert ytre.

Den talentfulle skuespilleren synes selv at livet er fantastisk, men nekter å unnskylde seg for at ting har gått henne så vel.

- Jeg er ikke ydmyk lenger. Jeg er drittlei av å være ydmyk. Det er jeg virkelig. «Unnskyld for at jeg er rik, unnskyld for at jeg er gift med en filmstjerne, unnskyld for at jeg ikke ser så verst ut». Nå er det slutt på å unnskylde seg. Alt som betyr noe for meg nå er jobben min.

- Det er dette jeg elsker å gjøre, og resten av livet mitt er en glede fordi jeg har to vakre barn og en sunn og glad ektemann. Alt er bra og jeg kommer ikke til å være ydmyk for det heller, forteller hun til Daily Mail, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

Barna følger i foreldrenes fotspor

Hollywood-stjernen synes også at det er fantastisk at Dylan og Carys ønsker å bli skuespillere slik som sine berømte foreldre.

- Jeg har to barn som vil bli skuespillere og jeg er så stolt. Det handler ikke om berømmelse for dem. De vokste opp blant berømte mennesker. De vet hvordan det er.

- De søker kunstformen fordi det er dette de elsker å drive med. Og det gjør meg så stolt at de forstår dette. De vet at det ikke er en lett vei, men de er veldig flinke. Jeg kan nesten ikke vente til dere alle får se hvilken retning de tar - for de kommer til å nå langt, det kan jeg fortelle dere.

Saken fortsetter nedenfor.

As time goes by! Outside our cottage in Canada. 💕💕

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Sikker på seg selv

Selv om Catherine er stolt av livet sitt og hvem hun er i dag, så har hun tidligere vært svært usikker.

- Det som har formet meg som skuespiller, mer enn noe annet, er å bli eldre. Jeg mistet magien en periode. Jeg likte det ikke yrket noe særlig lenger. Jeg var suksessfull. Det var ikke noe krise eller noe sånt som dukket opp, forklarer hun, ifølge nettstedet, og fortsetter:

- Jeg husker hvordan jeg startet så ung og gjorde suksess fordi jeg var fryktløs. Jeg stilte ingen spørsmål eller lurte på hva andre mennesker mente om meg. Men et eller annet på veien ble jeg redd og begynte å stille spørsmål rundt meg selv som skuespiller og hvilke valg jeg hadde tatt, minnes hun.

- Men ettersom jeg har modnet som kvinne, mor og kone, så er jeg ikke redd lenger.

Saken fortsetter nedenfor.

Fant tilbake til hverandre

For fem år siden, i 2013, gikk Zeta-Jones og Douglas gjennom en tøff periode, noe som resulterte i at de gikk fra hverandre en kort stund.

Bruddet kom like etter at Catherine hadde innrømmet at hun var bipolar, Michael hadde kjempet mot kreftsykdom, og sønnen hans Cameron (38) ble dømt til fem års fengsel for narkotikaforbrytelser.

Duoen klarte imidlertid å jobbe seg gjennom problemene, og fant tilbake til hverandre, og i dag virker ekteskapet deres sterkere enn noensinne.

Catherine har tidligere uttalt at hun synes folk i dag gir altfor lett opp når det kommer til å kjempe for kjærligheten.

- Man må prøve å holde gnisten ved like. Det er en lang vei å gå, men jeg synes folk i dag kaster inn håndkleet og gir opp ekteskap altfor tidlig.

- Man må gi alt man har i stedet for å gi opp så fort det første problemet dukker opp. Fordi det blir garantert ikke det siste problemet. Det kommer mange flere på veien, sa hun til Good Housekeeping i 2016.

LES OGSÅ: - Fraktet til sykehus etter å ha truet med å skyte seg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer