LITT MYE TRUTMUNN: Gaute Ormåsen og  Elena Bokoreva Wiulsrud danset paso doble til melodien The Spaniard that blighted my life. Foto: SCANPIX
LITT MYE TRUTMUNN: Gaute Ormåsen og Elena Bokoreva Wiulsrud danset paso doble til melodien The Spaniard that blighted my life. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg er dritimponert over meg selv

Gaute Ormåsen klinte til med trutmunn i kveldens paso doble.

Publisert
Se bildespesial nederst i saken!

SEHER.NO: - Jeg synes jeg leverte et bra show, men at dommerne var strenge. Men det er en vanskelig dans. Jeg føler det blir enten veldig bra eller veldig dårlig. Det er ingen ulempe å ligge nederst, sier Hans Petter Buraas til Seher.no.

Etter at dommerne har gitt sine poeng for kvelden lå Burre nederst på resultatlisten. Men etter en danseduell mot Siri Kalvig måtte eks-alpinisten forlate konkurransen.

Forrige fredag måtte Jenny Skavlan (22) forlate "Skal vi danse" etter at hennes quickstep med dansepartner Egor Filipenko ikke sikret henne nok stemmer til å fortsette i konkurransen.

Sigurd Sollien måtte trekke seg etter en kraftig lyskestrekk han pådro seg under forrige sending, men de åtte gjenværende kjendisene trosset frykten for både muskelskader og lave poengsummer da de i kveld kastet seg ut i slowfox og paso doble!

Første par ut i kveld var Tor Endresen og hans dansepartner Marie. Tor fikk mye ros for sin tolkning av rollen som dansende matador, og dommer Tor Fløysvik mente bergenseren leverte en "utmerket paso doble".

Like fornøyd var dommer Fløysvik riktignok ikke med Hans Petter Buraas' slowfox. For selv om eks-alpinistens buksebak ikke spjæret denne gang, havnet han og dansepartner Gyda på jumboplass med sine 19 poeng.

- Det er nok bra show, men dårlig kvalitet, mente Fløysvik om Burres opptreden.

Tidligere landslagskollega og "Ylvis møter veggen"-programleder Kjetil André Aamodt syntes imidlertid at ski-kameraten gjorde en god figur:

- Det var veldig moro å se Burre. Han fikk jo ikke noe bra score, da men... Men det var jo humor! sier Kjetil André Aamodt til Seher.no.

Og Buraas satte stor pris på at kameraten var til stede for å heie på ham.

- Showet er ikke over - alt kan skje!

På plassen over Burre havnet artist og Cæsar-stjerne Gaute Ormåsen, som var meget stolt av egen innsats.

- Jeg er dritimponert over meg selv! Jeg mener selv at jeg har minst peiling av alle. Når kameratene mine har vært på dansegulvet har nok jeg sittet og sett på. Jeg er ingen byløve, sier Gaute.

- Jeg trodde jeg var maskulin, men det er mulig jeg tok feil!

En som derimot fikk noe kritikk for å være litt for lite feminin, var Lene Alexandra Øien. Likevel hadde hun det "kjempegøy" på parketten i kveld.

- Det er vanskelig. Å være nummer tre for dommerne bør man jo være fornøyd med, men jeg føler at jeg kan alltid gjøre bedre. Jeg tenkte for mye på det strenge uttrykket så jeg glemte å være feminin, sier den søte artisten.
Hanne Krogh og hennes dansepartner Asmund kan imidlertid si seg godt fornøyde i aften. Etter å ha måttet danse i duellen forrige uke, ledet de i kveld konkurransen med 31 poeng.

- Ja, i dag kan jeg jo ikke klage! sier vakre Hanne til Seher.no.

Slik danset kjendisene i kveld:
Tor og Maria - 28 poeng - danset paso doble til melodien Granada.

Dette sier dommerne:

Tor Fløysvik: En hurragutt fra Bergen skal plutselig bli en fryktløs matador som fører sin kappe. Posisjonene hadde du definitivt, og de var bra – veldig bra. Ikke alle klarer å danse slik som Tor Endresen danset nå – dette var en utmerket paso doble.

Alexandra Kakurina: Jeg savnet litt strake ben. Men ellers var det kjempebra

Siri og Lars-Alexander - 25 poeng - danset slowfox til melodien "Cheek to Cheek".

Dette sier dommerne:

Trine Dehli Cleve: Slowfoxen er jo standarddansenes Rolls Royce. Det er et krevende fotarbeide. Innimellom klarte du det veldig bra, andre steder ikke fullt så bra. Alt i alt, en veldig fint gjennomført slowfox. Værdama Siri med paraply – det må jo bare bli topp.

Christer Tornell: Jeg synes du er fabelaktig på å skifte uttrykk. Flott gjennomført og fantastisk uttrykk!

Tor Fløysvik:  Det er en vanskelig dans - veldig vanskelig. Dansen er så sakte at vi kan studere hver eneste bevegelse. Det var for mange trinn i denne dansen som var fra hverandre. Så jeg var ikke helt enig med de andre dommerne her.

Hans Petter og Gyda - 19 poeng - danset slowfox til melodien "A Foggy Day".

Dette sier dommerne:

Trine Dehli Cleve: Jeg synes at det er en bra gjennomført slowfox. Noen ganger tar du med deg vekten litt langt tilbake, og det går utover takten. Alt i alt – greit gjennomført.

Tor Fløysvik: Jeg er ikke enig med Trine, jeg synes ikke denne slowfoxen var særlig god. Det er nok bra show, men dårlig kvalitet. Jeg ville hatt mye mer samdansing. Dette var firkant-margarinboks-slowfox.

Gaute og Elena - 24 poeng - danset paso doble til melodien "The Spaniard That Blighted My Life".

Dette sier dommerne:

Christer Tornell: Du har vist deg å være en riktig så god partner her, så hadde Helena vært tyren her hadde hun vært både drept og spist. Dette var en paso doble som jeg synes hadde et uttrykk. Men pass på - det blir litt sånn kyssemunn innimellom.

Alexandra Kakurina: For meg så ble det litt kunstig. Du så litt ut som en liten gutt som prøver å være veldig flink. Jeg skulle ønske du var litt mer maskulin og litt sterkere i bevegelsene du gjør.

Hanne og Asmund - 31 poeng - danset slowfox til melodien "Have You Met Miss Jones".

Dette sier dommerne:

Tor Fløysvik: Meget bra! Du er jo den eneste i dette programmet som har skjønt hva Fred Astaire og Ginger Rodgers er. Det er så mye feeling, så mye slowfox.

Christer Tornell: Du oser profesjonalitet. Kjempefint gjennomført!

Tore André og Nadya - 25 poeng - danset slowfox til melodien "They Can't Take That Away From Me".

Dette sier dommerne:
Christer Tornell: Det er fantastisk morsomt å kunne se en link mellom fotball og dans. Senk skuldrene litt. Ikke så aller verst!

Alexandra Kakurina: Det var veldig morsomt. Du har veldig sterke føtter. Noen ganger er fotarbeidet ditt helt perfekt. Dere har en veldig stor utfordring med stor høydeforskjell.

Lene Alexandra og Tom-Erik - 29 poeng - danset paso doble til melodien Viva.

Dette sier dommerne:

Tor Fløysvik: Det gleder meg å se at Lene Alexandra har studert denne dansen seriøst. Jeg er veldig fornøyd – du har funnet karakteren i paso doble.

Trine Dehli Cleve: Jeg er ikke helt enig med Tor. Jeg savnet litt av det feminine i paso doble. Ikke glem å være kvinne og å være feminin.
 
Mikkel og Therese - 30 poeng - danset slowfox til melodien "I Wanna Be Loved By You".

Dette sier dommerne:

Alexandra Kakurina: Et kjempebra show. Holdningen din er blitt mye bedre.

LES OGSÅ: Full retrett etter TV 2-flause

Har du tips om "Skal vi danse"-deltagerne? Tips oss på [email protected]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer