- Jeg er dritforbannet på henne

«Robinson»-stjernen langer ut mot lagkamerat etter kalenderdrama. Se episode syv av «Jakten på en julestjerne» her!

Publisert
SEHER.NO: Det er duket for full dramatikk og interne konflikter når deltagerne i Seher.nos julekalender, «Jakten på en julestjerne», skal ut i den syvende dagen av konkurransen.

Realitystjernene får en iskald mottagelse og beskjed når de mot sin vilje dras opp av sengen klokken 07.00 om morgenen.

Og for det blå laget, som har mistet flest deltagere så langt, får dagens konkurranse nok en gang uante og ikke spesielt hyggelige konsekvenser.

Det hele resulterer i voldsom frustrasjon og sinne, og det bygger opp til en konflikt mellom to av jentene på laget - Randi Anette Ejme (29), kjent fra «Robinson», og Linn Hege Andersen (23) fra «Farmen».

- Jeg er dritforbanna på henne, raser Randi Anette i episoden.

Og som om ikke det var nok, så øker spenningen enda mer når en av de utstemte deltagerne får mulighet til å komme inn igjen i konkurransen...

Bli med i Facebook-gruppa til «Jakten på en julestjerne» her!

«Jakten på en julestjerne» er en reality-serie i 24 deler – produsert av Seher.no, eksklusivt for Seher.nos lesere. 27 realitykjendiser konkurrerer om førstepremien, som er et reisegavekort på 15.000 kroner levert av Restplass.no.

En ny episode legges ut hver morgen klokka 08.00 på Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Jeg hadde lyst til å kaste opp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer