HOME FOR CHRISTMAS: Den norske artisten Maria Mena er i disse dager aktuell med den vakre julesangen «Home for christmas». Selv innrømmer hun at hun ikke er spesielt julete av seg. Foto: Henning Jensen / Se og Hør
HOME FOR CHRISTMAS: Den norske artisten Maria Mena er i disse dager aktuell med den vakre julesangen «Home for christmas». Selv innrømmer hun at hun ikke er spesielt julete av seg. Foto: Henning Jensen / Se og HørVis mer

- Jeg er det minst julete mennesket noensinne

Ironisk nok har Maria Mena en av Norges mest populære julesanger.

SEOGHØR.NO: Sjansen for at du har hørt Maria Menas (29) fløyelsmyke stemme fremføre julesangen «Home for christmas» både én og to ganger i løpet av desember, er nok ganske stor.

Selv innrømmer hun overfor Dagbladet at hun ikke er en spesielt «julete» person.

- Det er morsomt å bli forbudnet med jula, for jeg er det minst julete mennesket noensinne. «Home for christmas» er blitt så stor at jeg lurer på om alle som hører den vet at det er jeg som synger den.

Dagbladet skriver at sangen, som ble sluppet i 2010, er blitt spilt av over 12 millioner ganger på musikktjenesten Spotify.

Men det er ikke bare vi nordmenn som har et nært og godt forhold til Maria Menas stemme.

Elsket av Sam Smith

Den britiske artisten Sam Smith (23), som er videns kjent for sanger som «Stay With Me» og Bond-låta «Writing's on the Wall», har lagt sin elsk på norske Maria Mena.

DIGGER HVERANDRE: Både Sam Smith og Maria Mena har to svært spesielle sangstemmer, som rører folket verden over. De to har aldri lagt skjul på at de digger hverandre, og har flere ganger hyllet hverandre via sosiale medier. Nå drømmer fansen om duett. Foto: NTB Scanpix
DIGGER HVERANDRE: Både Sam Smith og Maria Mena har to svært spesielle sangstemmer, som rører folket verden over. De to har aldri lagt skjul på at de digger hverandre, og har flere ganger hyllet hverandre via sosiale medier. Nå drømmer fansen om duett. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Natt til andre juledag i gjor postet han et bilde av den norske artisten på Instagram-profilen sin, og refererte til demolåten «I Can't Let Him Win», som hun slapp som en smakebit via Soundcloud noen dager før.

«Jeg er besatt! Får ikke sove, for jeg er så inspirert @mariamena_official», skrev han til bildet som i dag har fått nesten 50 000 «likes».

Obsessed. Can't sleep, so inspired @mariamena_official xxxx

A photo posted by Sam Smith (@samsmithworld) on

Og ikke nok med dét - i begynnelsen av november utropte han Oslo-jenta til sin favorittlåtskriver og favorittartist:
 


 

«Elsker deg Maria. Jeg kan ikke vente til jeg møter deg på ordentlig, sånn at jeg kan takke deg for alt du betyr for meg», skrev han i november.

Hør Maria Mena fremføre «Home for christmas» under:

Se Maria Mena røre Bjørn Eidsvåg til tårer under «Senkveld med Thomas & Harald» her: 

LES OGSÅ: Ekteskapet tok slutt etter to år