- Jeg er den mest privilegerte artisten i landet

Alexander Rybak prøver noe helt nytt.

NERVØS: Showet i Skoddje blir en ny erfaring for Rybak, som forteller at han er nervøs. Her er han sammen med kjæresten Maria Slyngstad. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
NERVØS: Showet i Skoddje blir en ny erfaring for Rybak, som forteller at han er nervøs. Her er han sammen med kjæresten Maria Slyngstad. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere Melodi Grand Prix-vinneren Alexander Rybak (25) bruker sommeren på å opptre på forskjellige festivaler og konserter. Samtidig jobber han hardt med å forberede det musikalske arrangementet til hans neste prosjekt.

Rybak skal nemlig holde en showkonsert i Skodje utenfor Ålesund i august. Med seg har han barn og ungdommer fra byens orkesterskole. Det setter Rybak pris på.

- Jeg er kanskje den mest privilegerte artisten i landet som får lov til å jobbe med barn på denne måten. Jeg er jo enebarn, så ungene blir på en måte «liksomsøsknene» mine. Det er utrolig koselig, sier han til VG.

På showkonserten skal artisten fremføre et allsidig program. Både pop-, klassisk- og jazzsjangrene vil være representert. Det gjør artisten nervøs.

- Det er et modig prosjekt som jeg er veldig spent på. Jeg har faktisk mer nerver for det enn da jeg gikk på scenen i Melodi Grand Prix.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg stod og kastet opp i pausene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer