OVERRASKET MED FORLOVELSE: Sarah Palins datter, Bristol Palin, har vært i flere forhold de siste årene - men i helgen avslørte hun at hun har forlovet seg med Dakota Meyer.  Foto: Instagram
OVERRASKET MED FORLOVELSE: Sarah Palins datter, Bristol Palin, har vært i flere forhold de siste årene - men i helgen avslørte hun at hun har forlovet seg med Dakota Meyer. Foto: InstagramVis mer

- Jeg er den heldigste jenta i verden

Slik avslørte Bristol Palin den gledelige nyheten.

SEOGHØR.NO: I 2012 sverget Bristol Palin (24), datter av tidligere Alaska-guvernør Sarah Palin (51), at hun ikke skulle ha sex igjen før hun hadde giftet seg.

Over to år senere, kan 24-åringen - som skapte oppstyr da hun fikk sønnen Tripp (6) som 18-åring - juble over at hun snart kan bryte sitt eget sølibatløfte.

I helgen annonserte nemlig den tidligere «Dancing With The Stars»-stjernen at hun har forlovet seg, skriver Radar Online.

Lørdag la Bristol ut et bilde på Instagram-profilen sin, der hun kysser sin ferske forlovede på munnen. 24-åringens utkårede er sersjant Dakota Meyer (26), en tidligere marinesoldat som mottok en æresmedalje i 2009. 

Saken fortsetter under bildet.

«Jeg er virkelig den heldigste jenta i verden, kan ikke vente med å gifte meg med denne mannen!!!» skriver hun begeistret til bildet.

Den nyforlovede ettbarnsmoren, som fikk Tripp med eksen Levi Johnston (24) i 2008, fulgte opp forlovelsesnyheten med et nærbilde av forlovelsesringen.

I et innlegg på bloggen sin, forteller Bristol at hun og forloveden møttes i Alaska i fjor, og at frieriet fant sted på en konsert med countrybandet Rascal Flatts fredag.

Saken fortsetter under bildet.

 

Nå kan det bli spennende å se hva slags antrekk Bristols kontroversielle politiker-mamma kommer til å iføre seg i datterens bryllup.

Sarah Palin måtte tåle tyn for det hun var kledd i på 40-årsjubileet til «Saturday Night Live» i februar, da hun hadde lånt hele antrekket av Bristol.

GODE VENNER: Sarah og Bristol Palin besøkte Salvation Army i Las Vegas i januar, der de serverte mat til hjemløse. Besøket var en del av promoteringen av Sarah Palins nye program «Amazing America With Sarah Palin».  Foto: SnakeMannn/ All Over Press
GODE VENNER: Sarah og Bristol Palin besøkte Salvation Army i Las Vegas i januar, der de serverte mat til hjemløse. Besøket var en del av promoteringen av Sarah Palins nye program «Amazing America With Sarah Palin». Foto: SnakeMannn/ All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Kardashian-stjerne utvider familien