- Jeg er dårligere enn de andre

Emma Watson har dårlig selvtillit på skolen...

TILBAKE PÅ SKOLEBENKEN: Emma Watson har takket nei til en rekke roller for å fokusere på skolegangen sin. Foto: Stella Pictures
TILBAKE PÅ SKOLEBENKEN: Emma Watson har takket nei til en rekke roller for å fokusere på skolegangen sin. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Emma Watson (20) er Hollywoods best betalte kvinnelige skuespillerinne, og er svært ettertraktet i filmverden tross sin unge alder.

Men stjernen selv hevder at hun ikke nødvendigvis er særlig flink. 20-åringen er for tiden elev på skuespillerlinja ved Brown University i USA, og hevder ifølge Daily Mail at hun ikke er noen stjerneelev.

- Jeg er faktisk den dårligste i dramaklassen, innrømmer hun.


Watson har blitt verdenskjendis for rollen som Hermione Granger i «Harry Potter»-filmene, men sjokkerte mange da hun takket nei til en rekke roller for å returnere til skolebenken. Watson legger ikke skjul på at hun også overrasket seg selv da hun tok valget.

- Jeg tenkte, 'Jeg må være gal, hvorfor gjør jeg dette?'. Jeg var redd før jeg begynte på Brown, for at folk ikke skulle tillate meg å både ha karrieren og et normalt liv. Folk tenker kanskje at jeg ikke fortjener begge deler. Jeg var redd for at de tenkte 'Du er berømt. Du får gratis vesker. Hvorfor skal du fortjene å være normal?'.

Nå stortrives skjønnheten imidlertid på skolen, og det kanskje takket være rockekjæresten Rafael Cebrian?

- Emma har tilbragt masse tid med Rafael og de to er uadskillelige, avslørte en kilde ifølge Daily Mail i mars. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
- Jeg så sex-scenen med foreldrene mine