TILBAKE PÅ FILMSETTET: Ane Dahl Torp er ferdig med mamma-permisjon og klar for nye filmoppgaver. Snart setter hun i gang med innspillingen av dommedags-komedien  «Mennesker i solen».  Foto: Stella Pictures
TILBAKE PÅ FILMSETTET: Ane Dahl Torp er ferdig med mamma-permisjon og klar for nye filmoppgaver. Snart setter hun i gang med innspillingen av dommedags-komedien «Mennesker i solen». Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg er blitt veldig glad i barn

Filmaktuelle Ane Dahl Torp innrømmer at sønnen har forandret henne

SEHER.NO:  I november ble skuespiller Ane Dahl Torp (34) og ektemannen Sjur Miljeteig (35) foreldre for første gang, da sønnen Sigurd ble født.

Men nå, syv måneder etter fødselen, er skuespillerinnen klar for nye filmoppgaver.

34-åringen er nemlig aktuell i ikke bare én, men to norske komedier fremover, og en av disse er da Per-Olav Sørensens «Mennesker i solen».

Til VG forteller skuepillerinnen, som den siste tiden har jobbet med forestillingene «Drapene i Aalst» og «Boeing Boeing», at hun gleder seg til å jobbe med film igjen, og at hun fortsatt er ganske lik den hun var før hun ble mor.

- Noen blir skaket i innvollene av en fødsel, men jeg er som før; mitt gode eller vonde meg, sier hun til avisen.

Den eneste forskjellen Torp har merket etter sønnens ankomst, er hvor tidlig hun må stå opp, og at hun har blitt mer glad i barn.

- Det er nok det som er den største forskjellen på meg etter at jeg fikk Sigurd. Jeg er blitt veldig glad i barn. Før synes jeg det var mas, men nå er jeg blitt den gamle tanta som gjør alt for å få oppmerksomheten deres, sier hun til Dagbladet.

«Mennesker i solen» , som også har Jon Øigarden, Ingar Helge Gimle, Kjersti Holmen og danske Ghita Nørby på rollelisten, er imidlertid ikke den lystigste filmen Ane kunne spilt i, på tross av at den skal være en komedie.

Handlingen dreier seg rundt et par som skal feire St. Hans på en campingplass, og alt er fryd og gammen helt til det begynner å «regne blod» ala dommedagen.

Senere i høst blir 34-åringen å se i filmen «Kong Curling» med Atle Antonsen, før hun på nyåret går tilbake til teaterscenen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Spontanaborterte tre ganger