TOPPLØS: Kate Moss har aldri gått med bh før. Nå har hun endelig fått former nok hevder hun. Men gravid er hun ikke. Foto: All Over Press
TOPPLØS: Kate Moss har aldri gått med bh før. Nå har hun endelig fått former nok hevder hun. Men gravid er hun ikke. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er blitt kvinne nå

Kate Moss slår tilbake mot baby-ryktene.

SEHER.NO: Kate Moss (35) tilbakeviser ryktene om at hun skal være gravid. Bilder den siste tiden har vist en litt rundere variant av den tidligere radmagre modellen, og dermed startet spekulasjonene.

- Jeg er blitt kvinne nå. Det er sant. Jeg har aldri brukt bh i hele mitt liv. Aldri! Det er så forferdelig, selv vennene mine ringer og spør om jeg er gravid. 'Nei, jeg har bare lagt på meg noen kilo, og de har lagt seg på de riktige plassene." er ikke de rart? Og akkurat perfekt for undertøy, forteller Kate Moss til magasinet New York.

Den britiske modellen lanserer eget undertøymerke og har akkurat fått store nok bryster til å bruke bh - nå hevder hun at hun fyller ut en b-cup.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Vill bursdagsfest for Kate

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.