- Jeg er blitt endel mer sentimental

«Lilyhammer»-stjernen Trond Fausa Aurvåg åpner seg om farsrollen.

LYKKELIGE: Trond Fausa Aurvåg og samboeren Lena Kristin Ellingsen møttes da begge spilte i stykket «Manndomsprøven» på Oslo Nye Teater i 2006. Foto: NTB scanpix
LYKKELIGE: Trond Fausa Aurvåg og samboeren Lena Kristin Ellingsen møttes da begge spilte i stykket «Manndomsprøven» på Oslo Nye Teater i 2006. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter syv år som kjærester ble skuespillerparet Trond Fausa Aurvåg (40) og Lena Kristin Ellingsen (33) foreldre til lille Ivan i juli.

Aurvåg, som nå er aktuell med sesong to av «Lilyhammer», koser seg for tiden med en måneds pappaperm, mens Ellingsen er i full sving med innspillingen av Nils Gaups kommende film «Glassdukkene».

I et intervju med Dagbladet forteller Aurvåg at selvom de begge to jobber som frilansskuespillere har det foreløpig gått greit å få kabalen til å gå opp, og han synes det har vært stas å bli pappa.

- Det har vært fint. Det har vært kjempegøy – artigere enn jeg hadde trodd. Og selvfølgelig slitsomt innimellom, forteller han til avisa.

Når 40-åringen blir spurt om farsrollen har forandret ham, drar han litt på det.

- Nei. Vel, jeg er jo blitt endel mer sentimental når jeg ser dokusåper som for eksempel «Jordmødrene» og sånn – da skjønner jeg hva kompisene mine sier, sier han til Dagbladet.

LES OGSÅ: - Det var kjipt å se henne syk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer