MYK MANN: De to barna Olivia og Jack gjorde Trond Espen Seim til en mykere mann.  Foto: Oddvar Walle Jensen
MYK MANN: De to barna Olivia og Jack gjorde Trond Espen Seim til en mykere mann. Foto: Oddvar Walle JensenVis mer

- Jeg er blitt bløtere etter at jeg fikk barn

På film og TV spiller han matcho typer, men i privat er Trond Espen Seim en mykere mann.

SEOGHØR.NO: Hann har blitt kjent for rollen som den tøffe privatdetektiven Varg Veum og på TVNorge er han barsk programleder i «Den siste viking», men hjemme med familien er ikke Trond Espen Seim (43) like matcho som på skjermen.

- Jeg vet ikke hva som er myke og tøffe sider. Men jeg har to unger og familie som jeg har det fint med, og da hjelper det ikke å gå rundt å være tøff, sier Trond Espen til Her og Nå.

Seim er kjent som en kjekkas, og fant i 2000 lykken med Cecilie Frostad Egeberg. Sammen har de barna Olivia (6) og Jack (2) og 43-åringen forteller at han har forandret seg at etter at han fikk barn.

- Du får et litt annet perspektiv. Ikke et større, fordi folk har jo det perspektivet på livet som de har, men et annerledes et. Jeg må jo si jeg er blitt bløtere etter at jeg fikk barn...Og gudskjelov for det.

- En helt ny situasjon

Skuespilleren leder TVNorges nye realitysatsning «Den siste viking» der 18 deltagere kjemper om å stå igjen som Norges moderne viking. Det ble en helt ny erfaring for Seim som har mest erfaring fra film og teaterscener.

- Plutselig står du foran 18 deltagere som ikke visste at jeg skulle være der. Det er en ny situasjon, men etter hvert kom det en balanse, har han fortalt til Seoghør.no.

Skuespilleren hadde manus og synes sånn sett det ikke var helt ulikt sine tidligere filmroller.

- Jeg hadde manus å forholde meg til. Det er en rammefortelling, men historien lages ut i fra hva deltagerne gjør og sier og den vil forandre seg hele tiden.

LES OGSÅ: - Jeg liker ikke å stå foran kamera