ROMANTISK: I kveldens episode kliner sauebonden Gudrun Austli til med begge frierne, Vegar Valbø og Thomas Kongstad. Foto: TV 2
ROMANTISK: I kveldens episode kliner sauebonden Gudrun Austli til med begge frierne, Vegar Valbø og Thomas Kongstad. Foto: TV 2 Vis mer

«Jakten på kjærligheten»:

- Jeg er blitt betatt av begge

«Jakten»-Gudrun klinte til med begge frierne.

Publisert

I kveldens episode av datingprogrammet «Jakten på kjærligheten», gikk det hett for seg for sauebonden Gudrun Austli (38).

Med bare to friere igjen, er det liten tvil om at Austli har hatt et ekstra godt øye til frierne Vegar Valbø (31) og Thomas Kongstad (40). Det kom tydelig fram da Austli tok med de to på hver sin date.

Valbø var førstemann ut, og daten bar til et lite, romantisk sted ved Snåsa. På roturen dit åpnet sauebonden og Valbø opp om sine følelser for hverandre, og minuttene etter delte de romantiske kyss på piknik-teppet de hadde tatt med seg.

Het romantikk oppstod imidlertid på nytt noen timer seinere, da Austli tok med seg Kongstad på date. Etter en helikoptertur over Snåsa blie piknik-teppet igjen tatt fram, og både følelser og romantikk ble delt mellom de to.

- Jeg har vist mye følelser gjennom «Jakten på kjærligheten», og det er så klart en uvant situasjon når man skal rekke å bli kjent med flere på en gang. For meg har det vært viktig å gi alle oppmerksomhet for å se hva det bringer videre, forteller Austli til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.

ROMANTISK: Gudrun Austli og frier Vegar Valbø rodde ut til en vakker øy i Snåsa der romantikken blomstret. Foto: TV 2
ROMANTISK: Gudrun Austli og frier Vegar Valbø rodde ut til en vakker øy i Snåsa der romantikken blomstret. Foto: TV 2 Vis mer

Sauebonden kan derimot innrømme at datene har gjort det enda vanskeligere for henne når det kommer til hvem hun skal velge.

- Det var to veldig fine dater, og jeg liker dem begge veldig godt. Jeg er blitt litt betatt av begge, avslører sauebonden.

- Ingen sjalusi

For frierne, Valbø og Kongstad, er det like vanskelig å sitte på sidelinja som det er å måtte være den som må ta valget. Men til tross for at både Valbø og Kongstad kan avsløre at det er oppstått varme følelser for Snåsa-bonden, avkrefter de at det har oppstått noen form for sjalusi mellom dem.

- Jeg ville kanskje tenkt det var rart om hun ikke kysset oss begge. I dette tilfellet var det ikke den store sjalusien som hang over meg, det var mer en irritasjon over at man finner et ben i fisken man spiser, tøyser Kongstad.

Saken fortsetter under bildet.

STERKE FØLELSER: Frier Thomas Kongstad deler sine følelser for sauebonden Gudrun Austli. Foto: TV 2
STERKE FØLELSER: Frier Thomas Kongstad deler sine følelser for sauebonden Gudrun Austli. Foto: TV 2 Vis mer

Heller ikke Austli hadde noen problemer med at kvinnen han er forelsket i, dro på date med en annen mann.

- Jeg ble egentlig ikke sjalu. Man er jo med i et program som går ut på at det er flere som ønsker å finne kjærligheten, og man er innstilt på at man kan bli sendt hjem, sier han, og legger til at de tre hadde det svært hyggelig på kveldene sammen.

- Det var ikke kleint på kvelden heller, det var bare hyggelig. Vi satt å så på TV og moret oss sammen, forteller Austli.

Vanskelig valg

Om ikke lenge må 38-åringen ta det endelige valget om hvem av de to frierne hun ønsker å fortsette romantikken med. Til tross for at Valbø og Kongstad er svært forskjellige menn, er det likevel kvaliteter hos dem begge som Austli verdsetter høyt.

- Det har bikket litt fram og tilbake om hvem jeg liker best. Vegard har god humor. Han er en ganske stille fyr, men slår til med gullkorn stadig vekk. Han er en mer nøktern type. En trygg, handy bygdegutt, forteller Austli og fortsetter:

- Thomas er kanskje litt mer lik meg. Vi har levd ganske like liv, og er på samme sted i livet. Vi har begge endret karrierevei i voksen alder, og tatt valg som gjør at vi ønsker det samme i dag, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

MÅ VELGE: Snart må sauebonden Gudrun Austli velge mellom frierne Vegar Valbø og Thomas Kongstad. Foto: TV 2
MÅ VELGE: Snart må sauebonden Gudrun Austli velge mellom frierne Vegar Valbø og Thomas Kongstad. Foto: TV 2 Vis mer

Hva som skjer videre i «Jakten på kjærligheten», og kjærlighetsdrama mellom ovennevnte, kan du se på TV 2 mandager klokka 20.00. I mellomtida kan seerne glede seg over at TV 2 har bestemt seg for å sende nok en sesong av det populære kjærlighetsprogrammet.

- Allerede i gang

I år debuterte programleder Gunhild Dahlberg (42) som programleder for programmet, da hun tok over for Katarina Flatland. I neste sesong skal 42-åringen fortsette å lede programmet som også er hennes favorittprogram.

- Jeg er kjempefornøyd, og det er veldig gøy å få være med igjen. Da kan jeg både være fan fra sofakroken, og jobbe som programleder i drømmejobben, sier Dahlberg til Se og Hør.

Dahlberg kan også fortelle at de allerede er i gang med letinga etter nye bønder som ønsker å finne kjærligheten.

- Jakten på kjærligheten er fortsatt et bevis på at det går an å finne kjærligheten på TV. Folk må søke, oppfordrer hun.

LES OGSÅ: Hemmelig forlovet i åtte måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer