COMEBACK: Det britiske boybandet Blue gjør for tiden comeback på hitlistene, og satte nylig i gang med ny turné.  Foto: All Over Press
COMEBACK: Det britiske boybandet Blue gjør for tiden comeback på hitlistene, og satte nylig i gang med ny turné. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er biseksuell!

Blue-kjekkasen innrømmer å ha hatt hemmelige affærer med menn.

SEHER.NO: Boyband-stjerne og Blue-kjekkas Duncan James (31) kom søndag med en sjokkerende avsløring i britiske News of The World.

Popstjernen, som tidligere har vært koblet opp mot skjønnheter som Geri Halliwell og Martine McCutcheon, kunne nemlig fortelle at han er biseksuell, og har hatt flere langvarige forhold til menn.

- Jeg er biseksuell. Jeg har vært i romantiske forhold både med menn og kvinner og jeg er ikke flau. Selv om jeg tiltrekkes av menn, tiltrekkes jeg fortsatt av kvinner, sier han.

Det britiske boybandet Blue, som nylig satte i gang sin comeback-turné, nøt stor suksess på 90 og tidlig 2000-tallet, og det var i forbindelse med comebacket at James mente det var på tide å være ærlig med fansen.

- Jeg levde et hemmelig liv. Jeg gikk gjennom en prosess der jeg lurte på hvem jeg var. Er jeg homofil? Er jeg heterofil? Er jeg bifil? Det var derfor jeg var så redd for å prate. Nå som jeg er i 30-årene vet jeg hvem jeg er og er stolt av det. Jeg vil ikke skjule det lenger, sier han.

31-åringen, som ble oppdratt som katolikk, innrømmer at det var moren, Blue-kollegene og ekskjæresten Claire Granger som fikk høre nyheten først.

Granger og James har datteren Tianie-Finne James (4) sammen.

- Jeg ville bare si det til noen, men jeg var for redd. Mamma var den som var nærmest meg, men jeg visste ikke hvordan jeg skulle fortelle henne det, for jeg ville at hun fortsatt skulle elske og akseptere meg. Jeg var helt paranoid og veldig emosjonell, forteller han.

Heldigvis skal alle ha tatt avsløringen med stor ro.

- Jeg trodde kanskje gutta ville synes det var snålt, men det var ikke det. Alle aksepterte det, sier han.

31-åringens første kjærlighetsforhold til en mann var i 2001.

- Jeg møtte en fyr. Han var en god venn en stund, men så tok vi forholdet et skritt lenger. Frem til da hadde jeg aldri trodd at jeg kunne ha slike følelser for en mann. Men denne personen kom inn i livet mitt og fikk ting til å skje. Jeg elsket ham.

Og selv om nyheten om hans seksuelle legning har sjokkert mange fans, håper han nå at han kan treffe mannen, eller kvinnen i sitt liv.

- Det å være biseksuell som mann er ganske tabu, men jeg er 100 prosent fornøyd med hvem jeg er. I en mann eller kvinne ser jeg etter noen som er sensitive og bryr seg. Det å ha pene trekk hjelper også. Jeg synes fortsatt at kvinner er sexy og elsker å være intime med kvinner. Jeg elsker bryster. Jeg tror også at kvinner kan være mer emosjonelle. Hovedsakelig har jeg bare lyst til å være lykkelig, og forelsket, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Blue-stjerne ydmyket taxi-sjåfør