HEVDER HAN ER CLINTONS SØNN: Danney Williams er overbevist om at han er sønnen til USAs tidligere presiden Bill Clinton. Foto: Bulls
HEVDER HAN ER CLINTONS SØNN: Danney Williams er overbevist om at han er sønnen til USAs tidligere presiden Bill Clinton. Foto: BullsVis mer

USAs eks-president Bill Clinton i hardt vær:

- Jeg er Bill Clintons ukjente sønn

– Bill er min far, sier Danney – og påstår at  Clinton kjøpte sex av moren.

SEOGHØR.NO: Hilary Clinton (68) tapte overraskende kampen om å bli USAs første kvinnelige president.

Ektemannen Bill Clinton (70) – som selv var president fra 1993 til 2001 – trøster så godt han kan.

Men fortidens synder slipper aldri taket i paret. Hans tid i Det hvite hus var preget av utroskandaler, og nå dukker nye, sjokkerende anklager opp.

VEKKER OPPSIKT: Danneys påstander har fått mye oppmerksomhet i USA. Faksimile: Globe
VEKKER OPPSIKT: Danneys påstander har fått mye oppmerksomhet i USA. Faksimile: Globe Vis mer

En tidligere prostituert hevder nemlig å ha tilbrakt flere netter med Clinton, og at han er far til hennes 30 år gamle sønn Danney Williams.

– Bill Clinton er faren min. Alt jeg ønsker, er å ta ham i hånden, sier Danney i en Twitter-video.

Nektet

Danneys mor, Bobbie Ann Williams, har tidligere fortalt The Globe at hun møtte presidenten da han var ute og jogget i 1984.

Hun hevder han raskt ble en fast kunde og at de møttes i Bills hjemstat Arkansas – både alene og sammen med andre kvinner.

Da hun fortalte at hun var gravid, skal Bill ha nektet å ha noe med det å gjøre.

– Han klappet meg på magen og sa «det kan ikke være mitt barn», sier hun til The Globe.

VIL MØTE «PAPPA»: Hele livet har Danney Williams ansett Bill Clinton som sin far. Moren Bobbie Ann hevder å ha tilbrakt flere hete netter med eks-presidenten. FOTO: Bulls.
VIL MØTE «PAPPA»: Hele livet har Danney Williams ansett Bill Clinton som sin far. Moren Bobbie Ann hevder å ha tilbrakt flere hete netter med eks-presidenten. FOTO: Bulls. Vis mer

– Men jeg visste at det var hans. Det er en slik følelse kvinner har med barna sine.

DNA-test

Nå ønsker Danney å møte pappaen han savnet i oppveksten, og avgjøre farskapet med en DNA-test. Han har lagt ut en rekke bilder av

seg selv og politikeren, som han mener beviser likheten.

Bill Clinton har ikke kommentert disse påstandene.

Men i valgkampen mot Hillary minnet hennes rival, Donald Trump, ofte velgerne om Clintons affære med den da 22 år gamle praktikanten Monica Lewinsky (43).

STØTTET KONA: Bill Clinton har stått på hardt i den amerikanske presidentvalgkampanjen for kona Hilary, men begge to måtte se på at velgerne foretrakk Donald Trump. Foto: Scanpix
STØTTET KONA: Bill Clinton har stått på hardt i den amerikanske presidentvalgkampanjen for kona Hilary, men begge to måtte se på at velgerne foretrakk Donald Trump. Foto: Scanpix Vis mer

Tatt i løgn

– Jeg hadde ikke seksuelle forbindelser med den kvinnen, sa Bill i 1998, noe som senere ble avslørt som løgn og han innrømmet til slutt utroskapen.

Clinton ble da den første sittende presidenten i moderne tid som ble stilt for riksrett for å ha løyet under ed, men ble frikjent og fortsatte som president. Han er også blitt beskyldt for seksuell trakassering.

Clinton er aldri blittdømt, men betalte i 1998 ca. syv millioner kroner i et forlik til en kvinne som anklaget ham for seksuell trakassering.

LES OGSÅ: - Hun skjulte babyhemmelighet i undertøyet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.