- Jeg er bifil

Nicole «Snooki» Polizzi innrømmer at hun er veldig tiltrukket av andre kvinner.

KLINTE TIL: «Jersey Shore»-stjernen Snooki forteller nå at hun anser seg selv som bifil. Her deler hun et hett øyeblikk med venn og kollega Deena.  Foto: All Over Press
KLINTE TIL: «Jersey Shore»-stjernen Snooki forteller nå at hun anser seg selv som bifil. Her deler hun et hett øyeblikk med venn og kollega Deena. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nicole «Snooki» Polizzi (24) er kjent for å skape overskrifter med sine ville livsstil. «Jersey Shore»-stjernen har flere ganger vært full på TV, blottet seg og blitt arrestert og nå sjokkerer Polizzi igjen.

Selv om hun er i et seriøst forhold med kjæresten Jionni LaValle innrømmer stjernen at hun også føler seg tiltrukket av andre kvinner.

- Jeg ser på meg selv som bifil, sier hun til The Huffington Post.


Polizzi har flere ganger flørtet og kysset med «Jersey Shore»-venninnen Deena Nicole Cortese og bestevenninnen Ryder, men kunne aldri tenke seg å bli sammen med en jente. 

- Jeg har kost meg med jenter før, men jeg ville aldri blitt sammen med en jente fordi jeg liker penis. Men jeg har eksperimentert, avslører hun.

24-åringen er i full gang med å promotere femte sesong av «Jersey Shore» som for tiden går på amerikansk fjernsyn.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil ha samme bryster som venninnen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer