- Jeg er betatt, men han er jo gift

Charter-Hilde falt pladask da hun fikk Hans-Erik Dyvik Husby på middagsbesøk.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I «4-stjerners middag» møtes fire prominente gjester hjemme hos hverandre for å nyte et - som oftest - bedre måltid. Hilde Skovdahl, kjent fra «Charterfeber», er denne uken en av kjendiskokkene på TVNorge.

Den sjarmerende TV-profilen er ikke lett å målbinde, men var nær ved å miste munn og mæle da hun fikk vite hvem hun skulle varte opp.

- Jeg fikk Hans-Erik Dyvik Husby! Den mannen er helt fantastisk! Jeg har skrevet dikt til ham og fulgt med på hans karriere, også får jeg ham hjem til meg. Jeg har aldri vært så nervøs i mitt liv, sier en lattermild Hilde på premierefesten.

- Det høres ut som du er ganske betatt? 

- Ja, absolutt, men han er jo gift og har barn. Jeg er utrolig glad i ham og elsker at han er så ekte. Han er seg selv. Han er så herlig og jeg digger den mannen, sier Hilde og innrømmer at hun bare tenkte på hva Husby ville like da hun satte sammen menyen.


Men det ble ikke et romantisk måltid for to for Hilde og Hank. Til stede var også programlederne Marianne Jemtegård og Vegard «Shortcut» Olsen. Og Skovdahl ble litt småsjalu på vakre Jemtegård.

- Hun er en flott kvinne, og flotte kvinner tar over alt. Hans-Erik og jeg hadde umiddelbar kontakt, men så kommer vakre Marianne der og sjarmerte han. Da glemte han meg litt, spøker hun. 

Også Hans-Erik koste seg tilbords med de tre andre.  

- Vi var fra forskjellige plasser i universet, men vi ble sammensveiset og ble glad i hverandre. Jeg fikk muligheten til å snakke med mennesker jeg alltid har vært nysgjerrig på, sier Husby.

Den tidligere Turboneger-vokalisten bor til daglig i Malmø sammen med kona Gro Skaustein og datteren Else Victoria. Paret møtte hverandre på et utested for fem år siden, og hun hjalp ham gjennom den tøffe tiden da Hans-Erik kjempet mot rusavhengigheten. 

- Jeg var villig til å stå i alt det vonde sammen med ham. Men han måtte redde seg selv, har Skaustein uttalt til motemagasinet Henne.  


Se «4-stjerners middag» mandag til torsdag kl. 19.30 på TVNorge. LES OGSÅ: - Jeg har slanket meg hele livet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer