- Jeg er besatt av trening

Mikael Persbrandt bekrefter at «superkroppen» finnes.

TRENER MYE: Mikael Persbrandt trener fem-seks ganger i uken. Her er den svenske skuespilleren avbildet på «Hamilton 2»-premieren i Stockholm mandag.  Foto: Stella Pictures
TRENER MYE: Mikael Persbrandt trener fem-seks ganger i uken. Her er den svenske skuespilleren avbildet på «Hamilton 2»-premieren i Stockholm mandag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den svenske skuespilleren Mikael Persbrandt (48) er for tiden aktuell med film nummer to i «Hamilton»-trilogien. I filmen viser han seg fram med en svært veltrent kropp.

Det er takket være knallhard trening, avslører han.

- «Superkroppen» er det dere aviser som har skapt. Men den finnes, ha ha. Tidligere trente jeg ti ganger i uken med treneren min. Nå blir det fem-seks treninger. Det har blitt en besettelse, sier han ifølge Expressen.se.

Det får 48-åringen skryt for av regissør Tobias Falk.

- Mange skuespillere forventer å bli servert en løsning uten å ta ansvar selv. Mikael jobber så utrolig hardt, og det er veldig gøy, sier han.

I oppladning til «Hamilton»-filmen trente blant annet Persbrandt i ti dager med Navy SEALS, som er det amerikanske sjøforsvarets spesialstyrke.

- Vi klarte å sy sammen en liten helvetesuke. Jeg fikk øve meg på nærkamp, våpenhåndtering, svømming og fallskjermhopping. Å bli dratt opp klokken tre på natten for å ligge i havet og bli nedkjølt var fantastisk gøy, forklarer Persbrandt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Innrømmer ny narko-skandale

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer