Pink om mammarollen:

- Jeg er besatt av regler

Rockestjernen ble en slik mamma hun sverget på at hun aldri skulle bli.

STRENG MOR: Pink, her avbildet med ektemannen Carey Hart og sønnen James i New York nylig, innrømmer at hun er besatt av regler i rollen som mor. Foto: NTB scanpix
STRENG MOR: Pink, her avbildet med ektemannen Carey Hart og sønnen James i New York nylig, innrømmer at hun er besatt av regler i rollen som mor. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Selv om du er rockestjerne og gjerne henger opp ned fra taket, så betyr ikke det at du er tilbakelent når det kommer til mammarollen. Det kan Pink (38) trygt skrive under på.

I ukas utgave av People forteller den amerikanske artisten at hun endte opp med å bli en sånn mamma som hun fryktet som verst da hun selv var yngre.

- Jeg er besatt av regler, mens mannen min er «Mr. Fun», sier hun i intervjuet.

Hun sikter til den tidligere motorcross-proffen Carey Hart (42), som hun har vært gift med siden 2006.

- Jeg er «bad cop»

Pink forteller også at hennes egen far var militærmann, og at han var veldig opptatt av disiplin, noe hun har tatt med seg videre i livet selv.

FAMILIEFERIE: Pink og ektemannen sammen med de to barna. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEFERIE: Pink og ektemannen sammen med de to barna. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Alt jeg gjør som forelder er det jeg sverget at jeg aldri skulle gjøre. Mannen min lovet meg at jeg ikke skulle bli «bad cop» hjemme, men så er jeg blitt det likevel, sier Pink, som stiller opp på en rekke bilder sammen med barna Jameson (1) og Willow (6) i magasinet.

Rockestjernen, som selv har et rebelsk image, er opptatt av å lære barna sine om ærlighet. Hun prøver dessuten å lære sønnen sin å ikke være redd for å vise følelser, mens hun sier til datteren at hun må være ekstra tøff siden hun er jente.

Saken fortsetter nedenfor.

Pink forteller at hun vil lære datteren Willow alle reglene, sånn at hun vet når og hvordan hun skal bryte dem. Hun beskriver mannen sin som en «huleboer». Han er ikke redd for å skitne seg til.

  • Se flere av ukas Hollywood-snakkiser i videoen nedenfor!
FERSKE SNAKKISER: Se og Hørs reporter i Los Angeles, Kjersti Flaa, serverer de siste snakkis-nyhetene fra Hollywood den 20. april. Vis mer

Vil være god rollemodell

Pink har også fått oppmerksomhet for sin åpne tilnærming til livet, om det så er i sangene sine, på scenen eller i intervjuer. I fjor høst stjal hun showet under MTVs årlige VMA-utdeling, der hun leverte en følelsesladd tale om datteren til publikum.

I et stort intervju med britiske The Guardian fortalte hun at hun tar ansvaret som forbilde med stort alvor. Det er viktig å være åpen på alle områder, også når det kommer til ekteskapet hennes.

Paret møttes i 2002, og de dukker ofte opp på røde løpere sammen. Likevel er ikke ting nødvendigvis alltid like rosenrødt som det kanskje framstår.

Overfor den britiske avisen fortalte hun at ekteskap og monogami som samlivsform arter seg på forskjellige måter.

- Det skjer at jeg titter på ham, og da er han den mest omtenksomme, logiske og tilstedeværende ... Han er som en klippe. Han er en god mann, og en god far, sa hun til avisen, og fortsatte:

- Og så har vi de gangene hvor jeg ser på ham og sier: Jeg har aldri likt deg. Det er ikke noe ved deg jeg liker. Vi har ikke noe til felles. Jeg liker ikke noe av den dritten du liker. Jeg vil aldri se deg igjen.

- Har ikke sex på ett år

På tross av ambivalens tilknyttet ektemannen, sier hun at det ofte blir bedre - selv om det går på bekostning av andre ting.

- To uker etter [at vi har kranglet] er alt bra. Så hender det at jeg ikke har sex på ett år. Er denne senga død? Er dette slutten? Vil jeg ha ham? Vil han ha meg? Monogami er en jobb. Men man gjør den jobben, og så blir alt bra igjen.

I 2003 ble det i en periode slutt mellom de to, men paret fant tilbake til hverandre. I 2008 kunne det derimot virke som at alt håp var ute igjen.

- Pink og Carey har tatt ut separasjon. Valget ble tatt av to bestevenner som fremdeles har masse kjærlighet og stor respekt for hverandre. Selv om ekteskapet nå er over har vennskapet mellom dem aldri vært sterkere, fortalte artistens talsmann, Michele Schweitzer, til People den gang.

Men så fant Pink og ektemannen tilbake til hverandre igjen i 2009. Det innrømmet hun i et intervju hos talkshow-verten Ellen DeGeneres, hvor verten gratulerte dem og spurte om de var lykkelige.

Selv om Pink og Carey i januar 2016 feiret tiårs bryllupsdag, har hun avslørt at de krangler mye og jobber hardt for å holde sammen.

- I dag er en god dag. Men vi tar pauser i forholdet vårt. Det har vært slutt to ganger. Første gang hadde vi en pause i rundt ett år og den andre var på 11 måneder, har hun delt med DeGeneres, ifølge E!News.

LES OGSÅ: Røpet destinasjonen for bryllupsreisen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer