- Jeg er besatt av ost og melk

Men da Khloe Kardashian sluttet å spise favorittmaten skjedde noe overraskende.

NEI, TIL MELK OG OST: Khloe har tatt en opprydning i kjøleskapet for å gjøre det lettere å leve sunt. Foto: NTB Scanpix
NEI, TIL MELK OG OST: Khloe har tatt en opprydning i kjøleskapet for å gjøre det lettere å leve sunt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Khloe Kardashian (31) snakker ofte om sitt tidligere usunne forhold til mat og hvordan hun i en årrekke slet med å gå ned i vekt.

Etter at realitystjernen bestemte seg for å komme i form, poster hun jevnlig treningsbilder fra sine tøffe økter på gymmet, og i august avslørte Khloe at hun hadde gått ned 16 kilo.

Nå forteller den veldreide 31-åringen at meieriprodukter ikke var bra for henne.

- Jeg er besatt av ost og melk, men å kutte dette fra kostholdet mitt gjorde en enorm forskjell. På en og en halv måned gikk jeg ned fem kilo bare ved å droppe meieriprodukter. Jeg gjorde ingenting annet, og det tok virkelig pusten fra meg, forteller hun til New Beauty magazine, ifølge E!News.com.

Saken fortsetter under bildet.

FORANDRET LIVSSTILEN: Det er viktig for Khloe å holde seg i form, og etter at hun la om kostholdet trener hun også hardt og regelmessig. Foto: NTB Scanpix
FORANDRET LIVSSTILEN: Det er viktig for Khloe å holde seg i form, og etter at hun la om kostholdet trener hun også hardt og regelmessig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Føflekkene gjør henne usikker

Kardashian-søstrene er kjent for sitt ravnsvarte hår, men den siste tiden har vi sett Khloe med blonde lokker. Overraskende nok er TV-stjernen mørk blond i virkeligheten.

- Det morsomme er at alle tror at jeg er mørk fordi søstrene mine er det, men jeg er naturlig mørk blond, forteller hun.

- Jeg elsker hvordan jeg skiller meg mer ut som blondine. Det får meg til å føle meg lys og sunn.

Men hun har også flere ting med sitt eget utseende hun ikke er fornøyd med.

- Jeg har føflekker og fregner som irriterer meg. De gjør meg usikker. Jeg kunne også ønske jeg hadde ren og vakker hud.

- Folk har fortalt meg at jeg har kviser på ryggen, men det er føflekker. Dette er ting jeg ikke vet hvordan jeg kan fikse, innrømmer hun.

Saken fortsetter under bildet.

FORANDRING FRYDER: Nylig både klippet Khloe seg kortere og farget håret nærmere sin naturlige nyanse.  Foto: Xposure
FORANDRING FRYDER: Nylig både klippet Khloe seg kortere og farget håret nærmere sin naturlige nyanse. Foto: Xposure Vis mer

Elsker store lepper

Når det er snakk om skjønnhet og sminke trenger ikke Khloe lete lenge for å bli inspirert.

- Jeg ser på søstrene mine. De inspirerer meg ofte. Spesielt Kylie. Jeg elsker hvordan hun sminker seg, og på grunn av henne, så har jeg også begynt å tegne liplineren utenfor leppene mine for å få dem større, røper hun.

18 år gamle Kylie, er den yngste av Kardashian/Jenner-klanen, og har fått mye oppmerksomhet for sine digre lepper.

DOLCE K @lipkitbykylie

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Hun har tidligere innrømmet at hun har fikset på dem, og at hun bruker to og en halv time foran speilet med å sminke seg før hun går ut døren.

 
 

LES OGSÅ: Norske Kardashian-bilder skapte nettstorm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer