- Jeg er bekymret for hvordan jeg ser ut

«Harry Potter»-stjernen Emma Watson føler seg presset til å forandre på kroppen.

KJEMPER MOT HOLLYWOOD-PRESSET: - Jeg er bekymret for hvordan jeg ser ut, og kravet om å ha en spesiell type utseende. Det at så mange unge benytter seg av plastisk kirurgi, gjør at jeg synes Los Angeles er et skremmende sted, sier Emma Watson til Seher Foto: All Over Press
KJEMPER MOT HOLLYWOOD-PRESSET: - Jeg er bekymret for hvordan jeg ser ut, og kravet om å ha en spesiell type utseende. Det at så mange unge benytter seg av plastisk kirurgi, gjør at jeg synes Los Angeles er et skremmende sted, sier Emma Watson til Seher Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Emma Watson har blitt verdensberømt gjennom rollen som Hermine Grang i filmene om trollmannen Harry Potter, men overgangen til mer voksne roller har ikke vært lett takle ifølge 21-åringen.

I et intervju med bladet Elle, hevder Watson at hun i likhet med mange andre unge kvinnelige skuespillere føler seg presset for å endre på kroppen for å få rollene hun ønsker seg.

- Jeg er bekymret for hvordan jeg ser ut, og kravet om å ha en spesiell type utseende. Det at så mange unge benytter seg av plastisk kirurgi, gjør at jeg synes Los Angeles er et skremmende sted.

Watson hevder hun imidlertid nekter å bøye seg for kirurgipresset.

- Jeg vil ikke se ut som alle andre. Jeg har ikke perfekte tenner, jeg er ikke tynn som en pinne. Jeg vil være en person som trives i sin egen kropp og kan si at hun ikke ønsker å forandre på noe.

Emma Watson har siden august vært sammen med Johnny Simmons - kjent fra blant annet filmen «Scott Pilgrim Vs. the World».


For tiden arbeider hun med tre forskjellige filmer, blant annet «My Week with Marilyn», hvor hun spiller mot Kenneth Branagh og Michelle Williams.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer