SPREK KONE: Regissør Len Wiseman klager neppe over kona Kate Beckinsales manglende kokkekunster, etter at hun avslører at hun foretrekker å være god på soverommet... Foto: All Over Press
SPREK KONE: Regissør Len Wiseman klager neppe over kona Kate Beckinsales manglende kokkekunster, etter at hun avslører at hun foretrekker å være god på soverommet... Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er bedre i senga enn på kjøkkenet

"Verdens mest sexy kvinne" ringer take-away for å holde på ektemannen.

SEHER.NO: "Underwold"- skuespilleren Kate Beckinsale (36) har fått mye oppmerksomhet etter at hun ble kåret til "den mest sexy kvinnen i live" av herrebladet Esquire.

Og Beckinsale - som er gift med filmregissøren Len Wiseman - er ikke i tvil om at hennes sexy utstråling og påfunn på soverommet er en av hovedgrunnene til at paret fortsatt er sammen.

- Jeg er bedre i senga enn på kjøkkenet. Jeg har alltid trodd at du ikke kan være god på både mat og sex, men man kan alltids ringe og bestille mat. Jeg vil ikke at ektemannen min skal ringe etter sex, sier hun til The Sun.

Men Beckinsale - som har datteren Lily (10) fra et tidligere forhold - er ikke like glad i å vise fram sin sexy kropp på film, og krevde en "reservekropp" da hun skulle lage filmen "Whiteout".

- Kate har et forferdelig selvbilde. Hun tror hun er feit, og hunklager alltid over hvordan visse antrekk får rumpa hennes til å virkestor. Hun har jo en helt fantastisk kropp, har en kilde tidligere nær stjernen tidligere sagt  til Daily Mail.

Og skal vi ta Beckinsale bokstavelig, har ektemannen heller ikke grunn til å klage...

LES OGSÅ: Se Kates sexy video