I SALEN: Foran kjæresten, Elisabeth, kollegaen Terje og kameraten Stian måtte Daniel svare på programleder Stein Johnsens spørsmål.
I SALEN: Foran kjæresten, Elisabeth, kollegaen Terje og kameraten Stian måtte Daniel svare på programleder Stein Johnsens spørsmål.Vis mer

- Jeg er bedre i senga enn kjæresten

Sjokkerte dama i beste sendetid.

SEHER.NO: I tirsdagens  "Sannhetens øyeblikk", var det Daniel Røsnes som fikk merke de knallharde spørsmålene på kroppen.

Som Seher.no skrev tidligere i dag svarte han "ja" på spørsmål om han noen ganger har tvilt på sin seksuelle legning, og sikret seg med det 100.000 kroner.

Men som det skandaleombruste programmet er kjent for, kom det flere ubehagelige spørsmål i løpet av kveldens episode.

Foran kjæresten, Elisabeth, kollegaen Terje og kameraten Stian måtte Daniel svare helt ærlig på flere ubehagelige spørsmål.

- Mener du selv at du er bedre i senga enn Elisabeth? lød et av spørsmålene fra programleder Stein Johnsen.

- Ja, svarte Røsnes, men kjæresten som vitne i salen.

Selv om svaret kanskje fikk publikummere til å tenke sitt om "Sannhetens Øyeblikk"-deltageren, forteller han til Seher.no at han anser det som en helt normal tanke.

- Er ikke det noe alle tror? Har man dårlig selvtillit, er man også dårlig i senga. Man må bare vite at man er god, forteller han til Seher.no.

Daniel og Elisabeth har vært sammen i snart ett år, og til Seher.no forteller han at også kjæresten synes det samme om seg selv.

- Hun synes at hun er bedre, mens jeg synes at jeg er bedre, forteller han, men nekter for at det fører til krangling når paret har sex.

- Nei, det blir det ikke tid til, smiler han.

Selv om Daniel svarte kontroversielt på sex-spørsmålet i "Sannhetens Øyeblikk", har det ikke ført til noe trøbbel i forholdet til kjæresten i ettertid.

- Vi har ikke diskutert det engang, vi har bare prata såvidt om det, mener han.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her avslører hun utroskapet på TV!