- Jeg er bare et menneske

Dean McDermott ber TV-seerne tilgi ham etter utroskandalen.

FRA LYKKELIGERE TIDER: Tori Spelling og Dean McDermott giftet seg for åtte år siden og kjemper for tiden for kjærligheten. Her på et event sammen i 2011. Foto: All Over Press
FRA LYKKELIGERE TIDER: Tori Spelling og Dean McDermott giftet seg for åtte år siden og kjemper for tiden for kjærligheten. Her på et event sammen i 2011. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ekteskapet mellom Tori Spelling (41) og Dean McDermott (47) har vært langt fra harmonisk den siste tiden.

Etter at Dean var utro med en kvinne i Toronto i desember i fjor har paret jobbet beinhardt for å redde forholdet - og å holde familien med deres fire felles barn, Liam (7), Stella (6), Hattie (3) og Finn (2), samlet.

Utroskapsskandalen har vært hovedfokuset i ekteparets realityshow «True Tori» denne sesongen, og mandag innrømmet Dean til E! News at han har dritt seg ut, samtidig som han synes TV-seerne bør gi ham en sjanse til.

STOR FAMILIE: I tillegg til sine felles barn Liam, Finn, Stella og Hattie, så har Dean sønnen Jack (16) fra et tidligere ekteskap. Foto: insight media/All Over Press
STOR FAMILIE: I tillegg til sine felles barn Liam, Finn, Stella og Hattie, så har Dean sønnen Jack (16) fra et tidligere ekteskap. Foto: insight media/All Over Press Vis mer

- Jeg er bare et menneske og kunne ønske publikum ville se det, forteller den kanadiske skuespilleren i et videoklipp.

- Jeg prøver bare å komme meg gjennom dette livet. Jeg prøver å gjøre bra ting, og å lære barna mine rett fra galt, og å ha et godt liv.

Videre sier McDermott at feilene hans ikke definerer ham som menneske, men handlingene han gjør i ettertid vil avsløre hans «sanne karakter».

- Jeg vil gjerne at folk skal se at jeg er en bra fyr som dreit seg ut, og som nå prøver å få livet sitt på riktig vei igjen... Livene våre på riktig vei igjen, retter han opp.

LES OGSÅ: - Tori hostet så mye at hun holdt på å besvime

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer