- Jeg er bare 90 prosent homo

Det er nemlig to kvinner som har klart å sjarmere skuespilleren.

TI PROSENT: Stephen Fry avslører i sin biografi at han er 90 prosent homofil, og ti prosent heterofil. Foto: Stella Pictures
TI PROSENT: Stephen Fry avslører i sin biografi at han er 90 prosent homofil, og ti prosent heterofil. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den britiske skuespilleren Stephen Fry (53) er overbevist om at han kun er 90 prosent homofil. Det er nemlig to kvinner som sjarmerer ham.

Den homofile stjernen er ikke akkurat kjent for å legge skjul på sin seksuelle legning, og har aldri tidligere datet en kvinne.

Men ifølge nettstedet Contactmusic.com, følte skuespilleren en merkelig tiltrekning da han møtte Rowan Atkinsons kone, Sunetra Sastry, og forfatteren Caroline Oulton.

- Jeg er bare 90 prosent homofil, som selvsagt er veldig mye, men en gang i blant har det skjedd at jeg har møtt en kvinne som faller inn i de siste ti prosentene. Caroline er en av dem, selv om jeg aldri har fortalt det til henne, og Sunetra er en annen, skriver Fry i en ny biografi ifølge nettstedet.

Det hele kom til et punkt der skuespilleren vurderte seriøst å be Sastry, som jobbet som Frys sminkør, på en date, helt til Atkinson «snappet henne opp». På den tiden arbeidet skuespillerne sammen med serien «Blackadder».

- Sunetra var smart og morsom, og samtidig mer fengslende enn noen andre kvinner jeg har møtt. Jeg vurderte faktisk helt seriøst å be henne ut på en date, men Rowan kom en dag og spurte om vi kunne bytte sminkører. Jeg spurte om han ikke likte sin nåværende makeup-artist, men han innrømmet at det ikke var det som var grunnen.

Like etter fant Atkinson og Sunetra tonen, og paret giftet seg i 1990, da med Fry som forlover.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er en skygge av meg selv