FARLIGE STRÅLER: Kathrine Sørland er redd for at solariums-bruken hennes har gått altfor langt.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
FARLIGE STRÅLER: Kathrine Sørland er redd for at solariums-bruken hennes har gått altfor langt. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

- Jeg er avhengig av solarium

Toppmodellen frykter at hun snart vil se ut som en inntørket rosin.

Publisert

SEOGHØR.NO: Programleder og tidligere Miss Universe-deltaker Kathrine Sørland (34) elsker sommeren – men hater å være bleik. Derfor har hun pleid å skaffe seg en solbrun farge før sommeren har kommet for fullt.

- Jeg har alltid vært avhengig av solarium, nesten på grensa til det ekstreme, og har dessverre insett at det ikke er til fordel for huden min lenger. Vil nødig se ut som en inntørka rosin i en alder av 34, skriver hun på bloggen sin.

Har funnet hjelp

Nå har hun roet ned solariums-forbruket og gått over til å bruke selvbruning, som ikke har samme langtidseffekt på huden.

Kremen testet hun på ELLE-festen, hvor hun hygget seg sammen med kjendisvenner som Tone Damli Aaberge.

Saken fortsetter under bildet...

BRUN UTEN SOL: Her er Sørland på ELLE-festen sammen med ektemannen. Foto: Espen Solli
BRUN UTEN SOL: Her er Sørland på ELLE-festen sammen med ektemannen. Foto: Espen Solli Vis mer

Bitter strid

Programlederen har tidligere vært sponset av solariumskjeden «Brun og blid», men det endte i en bitter konflikt om bruken av bildene.

Stavanger-jenta vant Frøken Norge-kåringen i 2002, og har siden gjort karriere som programleder, «Skal vi danse»-deltaker  og moteansvarlig for Lindex.  Hun har sønnen Leon med ektemannen Andreas Holck.

Og Leon har allerede begynt å gå i mammas fotspor! Da Kathrine var konferansier på et Lindex-event i mars, gikk Leon på catwalken.

- Lettrørt som jeg er måtte jeg blunke litt ekstra da guttungen kom spradende nedover catwalken med kule klær og pilotbriller, skriver hun på bloggen sin.

SE OGSÅ: Sexy kjolekamp på Elle-festen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer