BOTOX-BRUKER: Jenny McCarthy (39) prøver ikke å skjule at hun jevnlig benytter seg av botox. Foto: All Over Press
BOTOX-BRUKER: Jenny McCarthy (39) prøver ikke å skjule at hun jevnlig benytter seg av botox. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg er åpenbart en botox-bruker

Jenny McCarthy gjør ingen forsøk på å skjule sannheten bak ansiktet.

Publisert
SEOGHØR.NO: Hollywood-skjønnheten Jenny McCarthy (39) avslørte nylig at hemmeligheten bak hennes plettfrie ansikt er jevnlige doser med innsprøting av botox.

Den 39-årge TV-stjernen sier at hun anbefaler alle sine venner å ta botox, men at hun er forsiktig med å ikke bruke for mye av det.

- Jeg er åpenbart en botox-bruker, og jeg forteller det til alle. Jeg tar botox i pannen, og får legen min til å ta en liten innsprøyting, sier Jenny til Life & Style magazine.

Modellen og TV-stjernen, som startet karrieren med å posere naken i Playboy, avslører at hun også har en annen fordel når det kommer til å holde utseendet i orden.

- At søsteren din er en profesjonell make-up artist hjelper. Jeg tar på en måte bare vare på meg selv, sier Jim Carreys eks til magasinet.

Ettbarnsmoren har nylig blitt romantisk koblet til NFL-spilleren Brian Urlacher, men sier at hun er forsiktig med hvordan forholdet utvikler seg.


- Jeg har ikke gitt så mange kommentarer på dette, utenom at jeg tar små skritt. Vi får se, men jeg har det bra nå. Jeg har en seks måneders-regel. Jeg introserer ingen for sønnen min hvis de ikke har klart seg i seks måneder, sier McCarthy til Life & Style magazine.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hun har fått ny kjæreste  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer