- Jeg er åpen for Robinson-romanse

Kathrine Pehrsson hadde sex for åpent kamera under ”Wipeout”. Nå er hun på plass på Robinson-øya…

NORSK DELTAGER: Glamourmodellen Kathrine Pehrsson (25) er i disse dager er med i innspillingen av årets utgave av "Robinson-ekspedisjonen". Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no
NORSK DELTAGER: Glamourmodellen Kathrine Pehrsson (25) er i disse dager er med i innspillingen av årets utgave av "Robinson-ekspedisjonen". Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
MALAYSIA (SEHER.NO): Glamourmodellen Kathrine Pehrsson (25) ser ikke bort fra at det kan bli mer enn premien som lokker, når hun i disse dager er med i innspillingen av årets utgave av "Robinsonekspedisjonen".

Asker-jenta er nemlig kjent for å sjokkere foran kamera.

Tatt på fersken av hotellpersonalet
Tidligere i år deltok hun i TVNorge-programmet "Wipeout" i Argentina. Men det var ikke fallene på TV-hinderbanen som ble det pinligste minnet.

Kathrine ga nemlig de ansatte på deltakerhotellet hakeslepp da hun hadde sex i korridoren med en "Wipeout"-kollega.
 
De to turtelduene oppdaget nemlig ikke overvåkingskameraene i taket før det var for sent, noe som førte til mange flaue blikk i resepsjonen dagen etter..

- Jeg oppdaget ikke kameraet før jeg så opp i taket da vi brøt opp for å gå og sove. Heldigvis var vi ikke nakne, men de som satt i resepsjonen kunne sitte og følge med på alt. Han ene kom til og med opp mens vi holdt på, og spurte om "alt var ok", sa Kathrine til Seher.no tidligere i år.

- Åge er drømmemannen
Nå er den barmfagre blondinen på plass på Robinson-øya i 34 grader pluss og stekende sol, men sex-tabben i Argentina har ikke gi henne angst for å gjøre stemningen på stranda enda hetere…

- Jeg er åpen for en romanse, jeg. Spesielt hvis det er en høy, mørk og litt eldre mann, ler Kathrine til Seher.no rett før deltakerne drar ut på øya.

Hvis gutta i tillegg er litt rocka, bør sjansene være ekstra gode.

Hun er nemlig ikke i tvil om hvem hun synes er Norges barskeste kjendis.

Åge Sten Nilsen fra Wig Wam er min drømmemann, han er skikkelig tøff, smiler hun til Seher.no.
Til tross for at hun er blond og jobber som glamourmodell, vil ikke Kathrine settes i samme bås som de tidligere Robinson-deltakerne Linni Meister og Lene Alexandra Øien.

- Jeg aldri lagt inn silikon og har ingen planer om å gjøre det. Faktisk måtte jeg redusere brystene mine på grunn av ryggproblemer. Jeg trives med den naturlige stilen og har ingen problemer med å fylle kalenderen, sier hun til Seher.no.

Tilbudt jobb i "Naken-Dagsrevyen"
Etter flere besøk i USA har hun blant annet blitt tilbudt jobb som programleder for den canadiske TV-kanalen Naked News – hvor alle programlederne leser nyheter i Evas drakt.

Foreløpig har imidlertid Kathrine ikke bestemt seg for om hun vil pakke kofferten og flytte til Canada.

Tidligere i år dro Pehrsson over Atlanteren for  å ta testbilder for Playboy, og Hugh Hefner er tydeligvis en av de som har fått sansen for henne.

6.juni er hun nemlig bedt på Playboyfest i Los Angeles, men den har hun ingen ønsker om å dra på.

- Jeg vil jo vinne Robinson, og blir jeg helt til slutt har jeg ingen muligheter til å dra. Så Playboy får satse på å klare seg uten meg, sier hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Send det til [email protected]! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Christer håper han får jobben tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer