TV-PAR: Ezinne og Leo blir bedre kjent som kjærester i denne ukens episode av "Typen til" på NRK. Idrettsutøveren innrømmer at hun ønsker seg en kjæreste privat også. Foto: NRK
TV-PAR: Ezinne og Leo blir bedre kjent som kjærester i denne ukens episode av "Typen til" på NRK. Idrettsutøveren innrømmer at hun ønsker seg en kjæreste privat også. Foto: NRKVis mer

- Jeg er åpen for kjærligheten

Norges raskeste dame Ezinne Okparaebo ønsker seg barn og et tradisjonelt familieliv

SEOGHØR.NO:  Denne uken er det fridrettsstjernen Ezinne Okparaebo (25) som er «kjæresten» til programleder Leo Ajkic (30) i TV-serien «Typen til» på NRK.

I programmet innrømmer den vakre idrettsutøveren at hun er på utkikk etter en å dele livet sammen med.

- Karrieren har definitivt vært et hinder i tidligere forhold. Jeg har jo puttet karrieren først, så det har vært vanskelig å gå inn i et fast, seriøst forhold. Men nå er jeg ganske åpen for kjærligheten, smiler hun.

Drømmer om barn

Ezinne satser for fullt mot sommer-OL 2016, der målet hennes er å ta gull. Etter karrieren drømmer hun om å få seg sin egen familie.

- Jeg har jo lyst til å få barn og familie og leve det normale livet. Når man får barn tror jeg det er barnet som kommer først og da blir  løpingen nedprioritert.

Programmet vises tirsdag kl.21.25 på NRK3 tirsdag, og i reprise på NRK1 onsdag kl.20.15.

LES OGSÅ: - VIL HA MANGE BARN