- Jeg er åpen for flere barn

Seks smårollinger er ikke nok for Angelina Jolie.

SNAKKET OM FAMILIEN: Angelina Jolie avslørte at hun ikke vil utelukke tanken på flere barn, i et intervju med CNNs Larry King onsdag. Foto: All Over Press
SNAKKET OM FAMILIEN: Angelina Jolie avslørte at hun ikke vil utelukke tanken på flere barn, i et intervju med CNNs Larry King onsdag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Filmstjerne-paret Brad Pitt (46) og Angelina Jolie (35) har de siste årene blitt like kjent for sine hyppige familieforøkelser, som sine bedrifter på kinolerretet.

Tre biologiske barn og tre adopsjoner i løpet av åtte år har gjort familiens hjem til et livlig sted, men i et intervju med CNNs Larry King onsdag, avslørte «Salt»-stjernen at hun ikke utelukker nye tilskudd.

- Vi har ingen planer for øyeblikket, men jeg er åpen for flere barn, sier hun.

Jolie avslørte også at hun og Brad Pitt gjør sitt beste for at barna ikke skal bli skremt av paparazzifotografene som stimler sammen overalt hvor familien beveger seg.

- Man må bare smile og oppføre seg som om de ikke er noen trussel, slik at barna ikke skal føle at de er noe negativt. Man må bare smile og si «ikke vær redd», sier Jolie.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Jeg har aldri fikset på ansiktet