- Jeg er alltid så grå og kjedelig

Derfor strålte Tone Damli Aaberge i farger på sommerens store motefest. Se video!

FARGERIK: Tone Damli Aaberge hadde valgt en fargerik kjole fra Misoni på magasinet Elles sommerfest onsdag kveld (bildet til høyre). Den sto i sterk kontrast til antrekket på Universals sommerfest i forrige uke, som hun fikk terningkast 3 for av Jan Th Foto: Stella Pictures
FARGERIK: Tone Damli Aaberge hadde valgt en fargerik kjole fra Misoni på magasinet Elles sommerfest onsdag kveld (bildet til høyre). Den sto i sterk kontrast til antrekket på Universals sommerfest i forrige uke, som hun fikk terningkast 3 for av Jan Th Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Tone i fargerik stil på den røde løperen nederst i saken!

SEHER.NO: Onsdag var det klart for sommerens store fest for motebevisste kjendiser, da magasinet Elle arrangerte sommerfest på Frognerparken Café i Oslo.

En selvskreven gjest var den alltid like stilsikre Tone Damli Aaberge, som denne gang hadde valgt en litt annen stil enn normalt.

- Jeg er alltid så grå og kjedelig, så derfor måtte jeg ha litt farger. Det er en kjole fra Misoni. Tilbehøret er et merke som jeg sikkert burde ha husket, og skoene er de jeg alltid sverger til når ingen ting annet funker. De er fra Jimmy Choo. Det er sceneskoene mine, som jeg alltid går i, sier Tone til Seher.no.

Tilbehøret er en Mulberry-veske til rundt 5000 kroner, og da artisten blir minnet på merket, innrømmer hun at er stor fan av de dyre veskene.

- Jeg må si det, altså. Jeg har blitt ekstremt glad i Mulberry. Jeg har flere. Det er jo dyre vesker, men jeg føler at det er verdt det, sier hun til Seher.no.

Flere av kjendisene på Elle-festen ankom sammen med sin personlige stylist. Blant andre fortalte Lene Alexandra Øien, Linnea Dale og Marion Ravn at de får stylist-hjelp før de skrider ned den røde løperen. Det gjor derimot ikke Tone.

- Nei, jeg har gjort det selv, jeg. Og jeg stresser aldri med det heller. Vi skal bare på fest. Det er hyggelig å pynte seg, men det skal ikke være så mye stress med det, og det skal ikke koste så mye penger, sier Tone til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg pleier alltid å bruke de samme skoene

Se en fargerik Tone på Elle-fest her:


[obj:media:9791]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer