- Jeg er alkoholiker, og døden nær

Mike Tyson kom med sjokkerende avsløringer i helgen.

TRENGER HJELP: Siden 2009 har Mike Tyson vært gift med Lakiha Spicer, og sammen har de to barn. Tyson har i tillegg seks unger til fra tidligere forhold. Foto: FAME FLYNET
TRENGER HJELP: Siden 2009 har Mike Tyson vært gift med Lakiha Spicer, og sammen har de to barn. Tyson har i tillegg seks unger til fra tidligere forhold. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere verdensmesteren i boksing Mike Tyson (47) åpnet seg fredag om sine store rusproblemer.

- Jeg er en dårlig mann noen ganger. Jeg har gjort mange dumme ting, og håper å bli tilgitt. For å få tilgivelse, så vil jeg å forandre livet mitt. Jeg ønsker leve et annerledes liv nå.

- Jeg vil leve et liv som edru. Jeg vil ikke dø. Jeg er døden nær fordi jeg er alkoholiker, fortalte han under en pressekonferanse i New York, ifølge Daily Mail.

Etter at Tyson innså hva han nettopp hadde delt med pressen, tok han en liten pause før han la til at han ikke hadde rørt noen form for rusmidler på nesten en uke.

- Jeg har ikke drukket eller brukt narkotika på seks dager, og for meg er det et mirakel. Jeg har løyet for alle og sagt at jeg har vært edru, men det stemmer ikke. Dette er min sjette dag som rusfri, og jeg skal aldri ruse meg igjen.

47-åringens kamp mot alkohol og narkotika har blitt godt dokumentert opp gjennom årene, og Tyson har vært inn og ut av rehab tre ganger. Han har også innrømmet at rett før datteren hans Exodus døde i en forferdelig ulykke i 2009, vurderte han å ta sitt eget liv.

Nå håper derimot bokselegenden at åpenheten hans vil hjelpe ham til å komme på rett vei igjen.LES OGSÅ: Tyson tråkket i salaten igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer