- Jeg er aldri redd

Men Tone Damli Aaberge gledet seg til å se venninnen i dommedagskomedie...

UREDD: Tone Damli kom til førpremieren på dommedagskomedien «Mennesker i Solen» sammen med kjæresten Aksel Hennie. Hun er i hvert fall ikke redd for verdens undergang...   Foto: Stella Pictures
UREDD: Tone Damli kom til førpremieren på dommedagskomedien «Mennesker i Solen» sammen med kjæresten Aksel Hennie. Hun er i hvert fall ikke redd for verdens undergang... Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Torsdag er det premiere på den norske filmen «Mennesker i Solen».

Da filmen hadde førpremiere i Oslo onsdag kveld, var det en rekke ivirige kjendiser som trakk mot Klingenberg kino.

Den norske storfilmen handler om jordens undergang, dog med en humoristisk vri. Og Tone Damli Aaberge (22) var svært bestemt på at hun ikke gruer seg til noen dommedag.

- Jeg er aldri redd, aldri. Men jeg gleder meg meg masse, jeg tror det er en veldig bra film. Og jeg gleder meg til å se Ane (Dahl Torp) tilbake på lerretet, sier hun til Seher.no.

Forventingene til dommedagskomedien var store ellers også, selv om flere av de oppmøtte visste svært lite om filmen fra før.

- Jeg skal ærlig innrømme at jeg aner nesten ikke hva den dreier seg om. Men jeg har sett et imponerende filmklipp der jorden åpnet seg. Lurer på hvordan de har fått til det, sier skuespiller Eindride Eidsvold (49) til Seher.no.

Skuespillerparet Stig Henrik Hoff (46) og Sølje Bergmann (35) stilte også med relativt blanke ark før premieren. Men begge var klare på at de gledet seg til å se hva regissør Per-Olav Sørensen har fått til.

- For en gangs skyld vet jeg absolutt ingenting om filmen, men jeg har full tillitt til Per-Olav, han er fantastisk, og jeg gleder meg veldig til å se ham som regissør i kveld, forteller «Varg Veum»-skuespiller Bergmann.

- Det blir dritkult. Per-Olav tør litt andre ting enn de fleste andre gjør, og jeg tror det blir spenstig. Så får vi se om det er hold i det, om den har nok dybde, fortsetter Hoff spøkefullt.

Både Ane Dahl Torp (35) og Kjersti Holmen (55) har store roller i filmen, men der Dahl Torp gledet seg til å se filmen med publikum i salen, var nok Holmen enda mer spent:

- Jeg gleder meg til å se filmen, for jeg har ikke sett den! Jeg har bare vært med i den og det er noe litt annet. Det blir spennede å se helheten og hva den er blitt, sier 55-åringen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Folk er altfor hårsåre[obj:media:9421]