- Jeg er aldri fornøyd med hvordan jeg ser ut

TV-stjernen Katherine Heigl liker ikke det hun ser i speilet.

LITE KLÆR: Kathrine Heigl innrømmer at det var vanskelig å se seg selv i minimalt med klær, da hun nylige spilte i chick-flicken «One For The Money».
LITE KLÆR: Kathrine Heigl innrømmer at det var vanskelig å se seg selv i minimalt med klær, da hun nylige spilte i chick-flicken «One For The Money». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «Grey's Anatomy»-stjernen Katherine Heigl (33) påstår at hun er stygg.

- Jeg blir bare aldri fornøyd med utseendet mitt, sier hun i følge nettstedet ShowbizSpy.

Heigl har for tiden spilt i en ny chick-flick-film som har fått navnet «One For The Money». Her spiller hun en nyskilt dame som driver luguber business med fetteren sin - og i flere scener har 33-åringen minimalt med klær på seg.

- Uansett hvor lite jeg spiste hele dagen, i håp om at magen skulle forholde seg flat, eller være i nærheten av å ha en magemuskel, fungerte det aldri selv hvor hardt jeg prøvde. Jeg så på den og tenkte: «Grr, jeg skulle ikke ha spist på en uke i forveien! ÅÅh!», sier hun videre.

Heigl er gift med musiker Josh Kelley (31), og sammen har de datteren Naleigh (3).

Nylig ble det kjent at Heigl ønsker å få tilbake legerollen i den populære TV-serien «Grey's Anatomy».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik skal hun selge bikinier

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer