Ari Behn:

- Jeg er aldri borte mer enn en uke om gangen

Barna kommer i første rekke for Ari etter bruddet med prinsesse Märtha Louise.

DELT OMSORG FOR BARNA: Ari Behn og Märtha Louise er foreldre til de tre døtrene Emma Tallulah, Maud Angelica og Leah Isadora. Foto: Andreas Fadum
DELT OMSORG FOR BARNA: Ari Behn og Märtha Louise er foreldre til de tre døtrene Emma Tallulah, Maud Angelica og Leah Isadora. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Sammen med sin ekskone, prinsesse Märtha Louise (46), har Ari Behn (45) de tre døtrene Maud Angelica (14), Leah Isadora (12) og Emma Tallulah (9).

Etter at skilsmissen ble offentliggjort i fjor, har Märtha og Ari delt omsorgen for barna. Mens prinsessen har beholdt huset i Lommedalen i Bærum, har Ari flyttet i et nytt hus like ved - en luksusbolig til åtte millioner kroner.

I et nytt intervju med VG forteller Behn at det er viktig for dem å gi døtrene trygge hjem der de kan utvikle seg selv - også etter at de flyttet fra hverandre.

Det tidligere ekteparets tre døtre har nemlig valgt å gå i sine foreldres fotspor, både innenfor Märthas årelange hobby innen sprangridning og Aris interesse for kunst.

- Min eldste datter er flink til å tegne - og de to andre er veldig flinke til å ri. Jeg tenker at de har fått egenskaper fra oss begge to, sier han til VG.

Saken fortsetter nedenfor.

STAKK AV MED SEIEREN: Søstrene driver med den krevende grenen «voltige» i Lommedalen Ride- og kjøreklubb. Her er Leah Isadora avbildet under årets Oslo Horse Show, der hun tok seieren i ponnigaloppen. Foto: NTB scanpix
STAKK AV MED SEIEREN: Søstrene driver med den krevende grenen «voltige» i Lommedalen Ride- og kjøreklubb. Her er Leah Isadora avbildet under årets Oslo Horse Show, der hun tok seieren i ponnigaloppen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selv om Ari, som er både forfatteren og kunstner, er en travel mann, er han opptatt av å tilbringe så mye tid med barna som mulig.

- Det som betyr alt for meg er barna mine - og jeg føler vi har skapt et hjem de trives i. Jeg mener at vi sammen, Märtha og jeg, har gitt dem en skjermet og trygg oppvekst. Som far tenker jeg på meg selv som en nærværende voksenperson. Jeg har alltid jobbet hjemmefra. Det er riktig at jeg reiser en del, men jeg er aldri borte mer enn en uke av gangen, maks 10 dager, sier han til avisen.

Saken fortsetter nedenfor.

ARI BEHN OM TIDEN ETTER BRUDDET: Ari Behn var programleder på Se og Hørs Kjendisgalla 2016. Her snakker han ut om en hektisk høst. Video: Per Ervland Vis mer

Viktig med trygghet

Märtha Louise har også tidligere sagt at trygghet rundt barna har vært det viktigste for henne, og at det var svært sunt for henne å bli mor - spesielt det å oppleve at noen andre enn henne selv var det viktigste i livet.

- Jeg håper at barna mine opplever at jeg er den trygge basen – men jeg håper også at de opplever meg som en ærlig mor, som møter dem slik de er. Når de blir enda litt større, håper jeg at barna vet at jeg alltid er der for dem – at de alltid kan komme til meg for å prate, eller bare være sammen, har hun sagt til KK.

Det var i august i fjor at Ari Behn og Märtha Louise annonserte at de skulle gå hver til sitt etter 14 år som ektepar.

- Livet går ikke på skinner. Det har både Ari og jeg erfart. Men aller tydeligst blir det nå, når livet har gjort noen krumspring vi aldri hadde sett for oss. I disse dager går nemlig vi to fra hverandre. Vi avslutter ekteskapet, men forblir sammen i foreldreskapet, sa prinsesse Märtha Louise i en pressemelding den gang.

- Aldri kjedelig

I juni kunne Se og Hør imidlertid avsløre at Ari Behn har funnet kjærligheten på nytt etter bruddet med prinsessen.

Hans nye kjæreste er den tolv år yngre Ebba Rysst Heilmann (32). De to har kjent hverandre i flere år, og kommer i likhet med Ari fra Moss.

Saken fortsetter nedenfor.

Ari Behn stiller opp i video for spillselskapet Folkeautomaten. Vis mer

Og det var nettopp der paret viste seg offentlig sammen for første gang.

Ebba har innrømmet overfor Se og Hør at all oppmerksomheten rundt forholdet har vært en ny opplevelse for henne. Hun skrøt imidlertid hemningsløst av kjæresten.

- Ari er veldig annerledes. Han er utrolig omsorgsfull og det blir aldri kjedelig, har hun sagt.

LES OGSÅ: Avslører detaljer om kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer