SPILLER SPILL: - At min «karakter» har psykopatiske trekk er bare en del av gamet. Rollefiguren min har psykopatiske trekk når det trengs, sier Olav Harald Ulstein til Seoghør.no. Foto: Tor Lindseth
SPILLER SPILL: - At min «karakter» har psykopatiske trekk er bare en del av gamet. Rollefiguren min har psykopatiske trekk når det trengs, sier Olav Harald Ulstein til Seoghør.no. Foto: Tor LindsethVis mer

- Jeg er absolutt ingen psykopat

Men «Farmen»-deltager Olav Harald Ulstein skjønner at folk kan bli forbannet.

SEOGHØR.NO: Kun én uke gjenstår i høstens «Farmen», og søndag ble det klart at Alina Vassnes (24) ble den siste deltageren som måtte reise hjem før finaleuka.

Dermed er det Hilde Ostad (43), Magnhild Vik (42), Charlotte Thøgersen (25), Stine Sørum (31) og ikke minst kamphanene Olav Harald Ulstein (51) og Finn Olav Odde (56) som fortsatt er med i kampen om å ta seg helt til topps.

- Visste at det kom

Det er en dårlig skjult hemmelighet at Olav Harald og Finn Olav ikke akkurat er verdens beste venner. Startskuddet ble for alvor satt da Olav kalte «Farmen»-konkurrenten for en «motbydelig og ynkelig mann». Etterpå har det bare ballet på seg, og krangelen mellom de to har fortsatt både på TV og i media.

- Hvordan er det egentlig å stå midt oppe i en mediakrangel som dette, Olav?

- For å være helt ærlig, så reagerer jeg veldig lite på alt som har skjedd. Jeg var også veldig forberedt på at det ville komme. Jeg visste at det ville storme, og jeg visste når og hvorfor det ville skje. Det går ikke inn på meg i det hele tatt, forteller 51-åringen fra Sykkylven til Seoghør.no.

- Bare en karakter

Olav Harald har hele tiden hevdet at han har spilt en rolle inne på «Farmen». Det står han ved.

UTE AV GAMET: Alina Vassnes måtte gi tapt i øksekastkonkurransen mot Magnhild Vik. Dermed er hun ute av «Farmen».
UTE AV GAMET: Alina Vassnes måtte gi tapt i øksekastkonkurransen mot Magnhild Vik. Dermed er hun ute av «Farmen». Vis mer

- Jeg skjønner at folk kan bli forbannet, men det er tross alt bare en karakter jeg spiller. TV-seerne kjenner ikke den virkelige Olav, mener 51-åringen, som selv har forsøkt å holde en lav profil i media når han har blitt konfrontert med utspill Finn har kommet med.

Grunnen til det er enkel, ifølge ham selv.

- Det er enkelt og greit fordi den ene uttalelsen som kommer er dummere enn den andre. Og da ønsker jeg rett og slett ikke å kommentere det.

- En del av gamet

I «Farmen» tidligere denne uka ymtet Alina Vassnes frampå om at varaordføreren fra Sykkylven har psykopatiske trekk. Det utsagnet får ham bare til å trekke på smilebåndet.

- At min «karakter» har psykopatiske trekk er bare en del av gamet. Rollefiguren min har psykopatiske trekk når det trengs, sier han lattermildt.

- Så den virkelige Olav ingen psykopat?

- Den virkelig Olav er absolutt ingen psykopat, nei!

- Bør rydde opp i eget reir

Olav og Finn har fortsatt ikke skværet opp, selv om Finn flere ganger har etterlyst en unnskyldning. Til Seoghør.no understreker Finn at det ikke er ham, men det norske folk Olav bør unnskylde seg til.

- Jeg har prøvd å strekke ut en hånd en rekke ganger slik at jeg kan hjelpe ham gjennom dette. Jeg har sagt at han bare kan komme til meg. Jeg har gjort det jeg kan for å støtte opp, men jeg har ikke hørt noe fra ham. Nå får han bare rydde opp i eget reir, mener Finn, som var storbonde denne uka.

Samtidig er han god venn med Alina, som måtte takke for seg etter søndagens tvekamp.

- Der og da syntes jeg at Magnhild fortjente å ta seg til finaleuka, men etter å ha sett alt på TV og sett alt som har foregått bak min rygg, ville jeg unnet Alina plass i finaleuka, sier han til Seoghør.no.

«Farmen» ser du på TV 2 mandag og onsdag 21.40, samt søndag klokka 20.

LES OGSÅ:- Jeg brukte ikke truse på «Farmen»