TOK DET MED ET SMIL: - Jeg lo skikkelig godt av Frank. Han er en artig kar, sier Banthata Mokgoatsane etter at han fikk en litt spesiell mottakelse av Frank Tore Aniksdal i «Farmen». Foto: TV 2
TOK DET MED ET SMIL: - Jeg lo skikkelig godt av Frank. Han er en artig kar, sier Banthata Mokgoatsane etter at han fikk en litt spesiell mottakelse av Frank Tore Aniksdal i «Farmen». Foto: TV 2Vis mer

- Jeg er absolutt ikke rasist

Frank ble så skeptisk da broren til Madcon-Tschawe kom inn på «Farmen», at han la seg på låven. Men han angrer ikke på uttalelsene han kom med på TV.

SEOGHØR.NO: Det ble dramatikk i kveldens episode av «Farmen» på TV 2 da fire nye utfordrere flytter inn på gården.

Deltagerne blir mottatt med skepsis, men Frank Tore Aniksdal (44) reagerer veldig annerledes enn de andre ni deltagerne. Han flytter ut av huset, og inn på låven på grunn av Banthata Mokgoatsane (42) fra Oslo.

- Jeg er opplært til ikke å like svarte folk, men jeg skal ikke gjøre det utrivelig, sa Frank i kveldens episode, og la til:

- Jeg er ikke vant til mørkhudede. I den lille bygda jeg bor i, er vi ikke vant til sånne folk.

UTFORDRER: Banthata Mokgoatsane (42) fra Oslo er en av utfordrerne som kommer inn i kveldens episode av «Farmen». Foto: TV 2
UTFORDRER: Banthata Mokgoatsane (42) fra Oslo er en av utfordrerne som kommer inn i kveldens episode av «Farmen». Foto: TV 2 Vis mer

Etter hvert mykner Frank opp for den ny ankommende Bhantata, og gjennomgår en holdningsendring på skjermen:

- Jeg kan kanskje forandre meg litt på holdningene. Det var ikke så galt som jeg hadde trodd, sier han i episoden.

Angrer ikke på uttalelsene

Nå i etterkant innrømmer Frank at han fikk et godt forhold til Banthata, som er storebroren til Tschawe Baqua (34) - kjent fra Madcon.

- Jeg fikk et godt forhold til Bhantata, han er en kjempekoselig kar, sier Frank til Seoghør.no.

- Jeg må innrømme at jeg var skeptisk i starten, og visste ikke helt hvordan jeg skulle forholde meg til ham. Men jeg er absolutt ikke rasist, og jeg har ikke noe imot ham. Jeg tar gjerne imot ham om han kommer på besøk, sier Frank i dag.

Men Frank angrer ikke på uttalelsene han kom med på TV.

- Nei, jeg angrer ikke. Vi jærbuer kan være litt harde i kommentarene og vi kan være litt frekke, sier han til Seoghør.no.

- Jeg lo skikkelig godt

Bhantata på sin side tok det hele med godt humør.

- Jeg lo skikkelig godt av Frank. Han er en artig kar, sier Bhantata til Se og Hør, som ikke synes Franks oppførsel var ubehagelig.

Bhantata forteller at han ble advart mot Franks holdninger og oppførsel av de andre deltakerne:

- Første kvelden gikk jeg opp til ham, men da var han bare hyggelig, forteller han.

Bhantata Mokgoatsane er til daglig frilansskuespiller, og scenerigger i Oslo Crew – i tillegg er han storebroren til mer kjente Tschawe Baqua (34) – kjent fra Madcon.

Mandagens episode av «Farmen» på TV 2 sendes klokken 21.40