VIL BENYTTE SEG AV HJELPEMIDLER: - Jeg vet det er overfladisk, men jeg er ærlig, sier Jordana Brewster om sin egen innstilling til temaet. Foto: FAME FLYNET
VIL BENYTTE SEG AV HJELPEMIDLER: - Jeg vet det er overfladisk, men jeg er ærlig, sier Jordana Brewster om sin egen innstilling til temaet. Foto: FAME FLYNETVis mer

- Jeg er absolutt ikke imot plastisk kirurgi

«Dallas»-stjernen Jordana Brewster legger seg gjerne under kniven for å beholde skjønnheten.

SEOGHØR.NO: Den vakre «Dallas»-stjernen Jordana Brewster fyller 33 år senere denne måneden, og selv om hun foreløpig ikke har fikset på utseendet sitt, avslører hun nå at det mest sannsynlig vil skje i fremtiden.

- Jeg har ikke gjort noe enda, men er absolutt ikke imot det. Hvorfor skal vi ikke benytte oss av muligheten når det finnes redskaper der ute som kan hjelpe oss? sier hun til Ocean Drive, ifølge RadarOnline.com.

Botox er derimot Brewster mer skeptisk til.

- Jeg er avhengig av at pannen min er bevegelig når jeg jobber som skuespiller, så jeg må kunne rynke den for å utrykke følelser. Derfor tror jeg ikke at jeg kommer til å ta helt av med injeksjoner, forteller hun åpent.

Men selv om Jordana ikke er motstander av å endre på ting, innrømmer hun at hun frykter operasjonene fordi forandringene kan bli ganske drastiske.

- Det er lett å gjøre det, absolutt, men jeg er veldig redd for operasjonen. Hvis jeg bare kunne våkne opp og plutselig ha større bryster, så ville det vært gøy. Jeg vet det er overfladisk, men jeg er ærlig. Følelsesmessig jobber jeg konstant med meg selv, så jeg tror uansett ikke det ville blitt noe problem.LES OGSÅ: - Jeg vil ha Jennifer Aniston som min «body double»