Linni Meister

- Jeg er 99 prosent sikker på hvem det er

«Drømmeprinsene» reagerer på Linni Meisters mystiske mann.

REAGERER: Flere av Linni Meisters friere reagerer på de nye bildene av henne og en ukjent mann. Foto: Discovery Networks Norway
REAGERER: Flere av Linni Meisters friere reagerer på de nye bildene av henne og en ukjent mann. Foto: Discovery Networks Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken kunne Se og Hørs eksklusive bilder vise en smilende opplagt Linni Meister (36) i Hemsedal tett omslynget med en mystisk mann. Bildene ble publisert kort tid etter at finalen av datingserien «Linni søker drømmeprinsen» hadde rullet over TV-skjermene til det norske folk.

De to finalistene Birger Heimdal (28) og Joakim Johansen-Asprusten (39) fikk begge avslag fra Linni i finalen. I tillegg fikk Linnis valg om å sende hjem seerfavoritten Rolf-Erik Skyvulstad (35) i semifinalen flere til å reagere.

FINALE: Det var endelig duket for finale i «Linni søker drømmeprinsen». Hvem ender opp med å stikke av med hjertet til Linni Meister? Video: Luna Lea/Discovery+. Reporter: Jonas Hammer Vis mer

Da bildene av Meister og den mystiske mannen ble publisert, var det mange i Se og Hørs kommentarfelt på Facebook som både håpet og trodde at mannen på bildene var Rolf-Erik.

«Ser ut som Rolf-Erik. Samme skjegg», kommenterte en, mens en annen skrev: «Rolf-Erik er vel ikke mystisk».

- Vet hvem det er

Når Se og Hør slår på tråden til Rolf-Erik for å høre hva han selv tenker om spekulasjonene, svarer han:

- Ja, jeg har jo fått mange meldinger om dette. Jeg vet jo hvem dette er, men jeg har valgt å ikke blande meg inn i det.

«LINNIS VERDEN»: Linni Meister har fått egen TV-serie. Video: Discovery+ Vis mer

- Så du vet hvem det er?

- Jeg er 99 prosent sikker på hvem det er, svarer han.

SIKKER: Rolf-Erik mener han vet hvem Linnis mystiske mann er. Foto: Discovery
SIKKER: Rolf-Erik mener han vet hvem Linnis mystiske mann er. Foto: Discovery Vis mer

- Og det er ingen av dere frierne?

-Det får du nesten spørre Linni om, ler Rolf-Erik.

Ble dumpet i finalen

Som nevnt valgte Linni verken Birger Heimdal eller Joakim Johansen-Asprusten i finalen av «Linni søker drømmeprinsen».

STOLER PÅ LINNI: Joakim velger å stole på at Linni deltok i programmet med de rette intensjonene. Foto: Discovery
STOLER PÅ LINNI: Joakim velger å stole på at Linni deltok i programmet med de rette intensjonene. Foto: Discovery Vis mer

- Jeg må bare stole på at Linni var med på programmet med blanke ark, åpen og klar for å gi oss gutta en mulighet, forteller Joakim når Se og Hør slår på tråden.

NY FLØRT: Vi har observert Linni Meister på fjellet med en mystisk fyr. Når vi spør om hun har fått seg kjæreste, svarer hun en smule kryptisk. Video: Luna Lea/Discovery+ Vis mer

- Det er jo en sannsynlighet for at det er noen hun har møtt i etterkant av serien, eller noe fra tidligere som har utviklet seg, legger han til.

Joakim avslutter samtalen ved å si at han unner Linni det beste, og at han ikke vil dømme henne ettersom han ikke kjenner hele historien.

Det bør imidlertid også nevnes at det er gått en god stund mellom tv-innspillingen og at Linni ble knipset sammen med sin «mystiske mann».

Det er for øvrig ikke bare Rolf-Erik som har vært oppe til diskusjon når det kommer til det å ha kapret hjertet til Linni. Da realityprogrammet gikk på TV befant nemlig Birger seg på fjellet samtidig som Linni.

  • Se video under!
KRYPTISK: Linni Meister var i full gang med serien «Linni søker drømmeprinsen». Underveis fant vi muligens et hint om hvem som stakk av med hjertet hennes. Video: Luna Lea/Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Dermed er det også flere som tror det er han på bildene, men det avviser han imidlertid overfor Se og Hør.

- Nei, jeg vet ikke hvorfor noen trodde det var meg når det er tydelig at det er noen andre, påpeker han.

Når Se og Hør spør Birger om hva han tenker om bildene, forteller han at det egentlig «kom som forventet».

TAUS: Birger vil ikke uttale seg om den mystiske mannen til Linni. Foto: Discovery
TAUS: Birger vil ikke uttale seg om den mystiske mannen til Linni. Foto: Discovery Vis mer

- Jeg vil ikke skape noen problemer, så jeg tror ikke jeg skal uttale meg noe mer. Jeg håper bare hun har funnet det hun lette etter og ønsker henne lykke til, avslutter han.

MISFORSTÅR: Linni Meister tror massasjestaven til Mia Gundersen er noe helt annet i «Sofa». Video: TV 2 Vis mer

- Gikk inn med et åpent sinn

Etter at Se og Hørs eksklusive bilder av Linni og den mystiske mannen ble publisert, delte Linni et innlegg på Instagram. Der gikk hun nærmere inn på hvorfor hun ikke valgte noen av frierne sine.

«Jeg gikk inn med et åpent sinn og håpet selvfølgelig på å finne drømmeprinsen, men det var ikke gitt at han skulle dukke opp blant til sammen elleve menn», var blant det hun skrev.

Linni la ikke skjul på at hun ga alle gutta en sjanse og at hun var takknemlig for å ha blitt kjent med dem. Hun skrev også at de prøvde så godt de kunne for å bli kjent på den lille tiden de fikk sammen.

Avslutningsvis i innlegget beskrev hun sivilstatusen sin som «interessant».

LES OGSÅ: Moren: - Det er som et slag i magen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer