Linni Meister

- Jeg er 99 prosent sikker på hvem det er

«Drømmeprinsene» reagerer på Linni Meisters mystiske mann.

REAGERER: Flere av Linni Meisters friere reagerer på de nye bildene av henne og en ukjent mann. Foto: Discovery Networks Norway
REAGERER: Flere av Linni Meisters friere reagerer på de nye bildene av henne og en ukjent mann. Foto: Discovery Networks Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken kunne Se og Hørs eksklusive bilder vise en smilende opplagt Linni Meister (36) i Hemsedal tett omslynget med en mystisk mann. Bildene ble publisert kort tid etter at finalen av datingserien «Linni søker drømmeprinsen» hadde rullet over TV-skjermene til det norske folk.

De to finalistene Birger Heimdal (28) og Joakim Johansen-Asprusten (39) fikk begge avslag fra Linni i finalen. I tillegg fikk Linnis valg om å sende hjem seerfavoritten Rolf-Erik Skyvulstad (35) i semifinalen flere til å reagere.

Da bildene av Meister og den mystiske mannen ble publisert, var det mange i Se og Hørs kommentarfelt på Facebook som både håpet og trodde at mannen på bildene var Rolf-Erik.

«Ser ut som Rolf-Erik. Samme skjegg», kommenterte en, mens en annen skrev: «Rolf-Erik er vel ikke mystisk».

- Vet hvem det er

Når Se og Hør slår på tråden til Rolf-Erik for å høre hva han selv tenker om spekulasjonene, svarer han:

- Ja, jeg har jo fått mange meldinger om dette. Jeg vet jo hvem dette er, men jeg har valgt å ikke blande meg inn i det.

- Så du vet hvem det er?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer