- Jeg er 30 med cellulitter og det som hører med

Hege Golf strålte på catwalken da hun viste fram Skavlans bikini-kolleksjon på Tjuvholmen.

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld var det duket for utendørs catwalk-show på Astrup Fearnley-museet på Tjuvholmen i Oslo, i forbindelse med release av Jenny Skavlans bikini-kolleksjon for Porto Brazil.

Blant catwalk-modellene var stylist og modell Hege Golf (30), som ble mamma til lille Arthur for seks måneder siden. Hun forteller til Seoghør.no at hun er stolt over å ha gjennomført modelloppdraget kort tid etter fødselen:

BIKINIMODELL: Det er bare seks måneder siden den norske supermodellen Hege Golf ble mamma for første gang. Hun strålte på catwalken da hun viste bademote for Skavlans Porto Brazil-kolleksjon torsdag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BIKINIMODELL: Det er bare seks måneder siden den norske supermodellen Hege Golf ble mamma for første gang. Hun strålte på catwalken da hun viste bademote for Skavlans Porto Brazil-kolleksjon torsdag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Det å stille i bikini bare seks måneder etter fødsel følte jeg som en stor prestasjon, men guuud så gøy det var! Det var virkelig verdt det. Jeg ser ikke ut som mine medmodeller på 20, men så er jeg heller ikke 20, men 30 med cellulitter og det som hører med.

- Den viktigste læren er å gi litt faen, gå høyreist og være stolt av seg selv. Jeg sjekket med Jenny før jeg gikk ut om hun syntes at alt så bra ut, det viktigste er jo ikke min mening, men kunden sin.

 

Endret syn på modelltilværelsen

- Har ditt syn på modelltilværelsen endret seg etter at Arthur kom til verden?

- Mitt syn har endret seg litt. Jeg synes det er fint å se den selvsikkerheten litt eldre kvinner bærer. Husker selv hvor usikker jeg var og hvordan man følte at man aldri var bra nok. Nå gir man mer faen, sier hun videre til Seoghør.no.

Hege er modell for Team modellbyrå, og jobber også som presseansvarlig for Holzweiler Agency - hvor Arthurs pappa Hein Irgens (29) jobber som salgsansvarlig.

30-åringen har egen blogg, hvor hun deler stort og smått fra jobb og privatliv, og skriver også på venninnebloggen HegeogHenriette.

«Lillegutt er blitt fire måneder og bare på den siste uken har det skjedd merkbare ting. Det herligste var å høre han få latterkrampe for første gang. Samtidig føler jeg alt skjer litt for fort. Gutten er ikke den lille klumpen som bare ville ligge trygt på mammas fang. Arten vil opp og fram, si hei til verden. Det er mye som skal læres både for foreldre og barn. Gode tips mottas med stor takk», skrev hun i et innlegg i slutten av mars.

 

I likhet med blogger fotballfrue Caroline Berg Eriksen (27) og artist Tone Damli (26) er modellen opptatt av trening, og har inkludert babyen i treningsrutinen.

Prøver yoga

I begynnelsen av mai oppdaterte hun bloggen med bilder av seg selv, mens hun utførte yoga med lille Arthur. Hun forteller til Seoghør.no at hun er nybegynner og ikke særlig yogafrelst - foreløpig:

«Erre noen som kan gi meg tips på hvordan å lære å slappe helt av? Tror ikke jeg har gjort det siden 1998! Må jeg begynne på Yoga?» – lød mitt Facebook-innlegg for en stund tilbake. Og svarene jeg fikk- ja,det må du», skrev hun på bloggen i mai.

DESIGNGURU: Jenny Skavlan har denne gangen designet badetøy for Porto Brazil. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DESIGNGURU: Jenny Skavlan har denne gangen designet badetøy for Porto Brazil. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

«Fant noe som passet meg perfekt - barselyoga med babymassasje etterpå hos BellyandBaby . Utrolig deilig og soft å begynne med denne formen for yoga. Min kropp er ganske så stiv, men her var det full forståelse for at man ikke tok alle stillinger på rappen, samt at man måtte amme midt i timen o.l. Koselig med rolig kvalitetstid med det lille trollet var det og, han elsket å bli massert. Kan anbefales».

- Hvordan har det vært å begynne å jobbe igjen etter fødselen?

- Det er stas å begynne å jobbe litt igjen, kjenne på det at å bli mor ikke setter en stopper på en karriere eller etterspørsel.

LES OGSÅ: Dette var kjendisdamene hekta på under graviditeten

Se hele bikinivisningen i videoen under!: