LITE TILSTEDE: Artisten Jan Eggum sier i en ny TV 2-dokumentar at han selv tror han kun er 25 prosent til stede for barna sine. Foto: Scanpix
LITE TILSTEDE: Artisten Jan Eggum sier i en ny TV 2-dokumentar at han selv tror han kun er 25 prosent til stede for barna sine. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg er 25 prosent til stede for ungene mine

Det mener Jan Eggum barna hans får finne seg i.

Publisert
SEHER.NO: Jan Eggum (60) har i mange år vært en av Norges mest populære artister, noe som blant annet har gjort ham travelt opptatt med plateinnspillinger og turnévirksomhet.

Det har ikke endret seg etter at han fikk sønnen Bastian (6) og datteren Hennika (2) med sin samboer Kaia Huuse (37).

I en fersk TV 2-dokumentar om seg selv - som skal sendes på kanalen i kveld - sier Eggum ifølge VG at karrieren hans har ført til at samboeren må ta klart mest ansvar på hjemmebane.

- Jeg tipper at jeg er 25 prosent til stede for ungene mine. Det får de finne seg i.

- Fysisk er heg nok mer enn 50 prosent til stede. Men jeg tenker på mye annet. Jeg har jo skrevet en låt som heter «Nesten ikke til stede», som mange menn kanskje kjenner se igjen i, og de er sterkt inspirert av meg selv, sier Eggum til VG.

Eggum sier hans liv nok er typisk for mange mannlige artister som har små barn.

- Det er nok litt annerledes for kvinnelige artister og band. Der blir det som oftest stopp på medieopptredener og plateslipp den dagen de får barn. Sånn er det sjelden for mannlige artister.

Kaia Huuse - som også er med i TV 2-dokumentaren hevder hun prioriterer annerledes enn samboeren.

- Npr han er til stede, så er han en veldig fin far. Han er også flink  til å leke og finne på morsomme ting sammen med dem.

- Men jeg ville ikke prioritert å være så mye borte fra barna mine, sier hun i programmet ifølge VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Peaches Geldof er gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer