HAR HATT JENTEKJÆRESTER: - Jeg faller mest for personlighet, sier Therese Adsen Aanonli (23) til Seher.no. Her poserer hun med onsdagens andre Paradise-nykommer Margrethe Storlid (t.v.). Foto: TV 3
HAR HATT JENTEKJÆRESTER: - Jeg faller mest for personlighet, sier Therese Adsen Aanonli (23) til Seher.no. Her poserer hun med onsdagens andre Paradise-nykommer Margrethe Storlid (t.v.). Foto: TV 3Vis mer

- Jeg endte opp med dama hans

Paradise-Thereses mannejakt fikk uante konsekvenser.

SEHER.NO: Therese Adsen Anonli (23) sjekket onsdag inn på hotellet med et brak, da hun avslørte at hun kjente mandagens nykommer William André Høvik (24) meget godt fra før.

Spesielt Noor Kamil - som i tirsdagens episode begynte å kysse med William i senga -reagerte på den dramatiske tvisten i spillet.

- Jeg hadde nok reagert på samme måte som Noor hvis jeg hadde vært i hennes sko. Det at jeg har hatt sex med William flere ganger og kjenner ham godt, tror jeg slo mest negativt ut for meg i starten, sier Therese til Seher.no.

Men konflikten med Noor er ikke første gang Therese er midtpunkt i et trekantdrama.

Den vakre brunetten - som til daglig jobber som make-up artist - legger nemlig ikke skjul på at hun er like glad i kvinner som menn.

Og da hun var 19 år gammel førte det til uante konsekvenser.

- Jeg var interessert i typen til ei jente, men endte opp med dama hans, hehe. Det som skjedde var at hun fikk nyss om at jeg var ute etter ham og møtte meg for å prate. Plutselig var vi sammen, og det varte vel ett og et halvt år.

Siden har Therese hatt et annet langvarig forhold til en jente, som tok slutt i april. Og et halvt år senere møtte hun William på byen i Oslo for første gang.

- Nå er jeg veldig klar for menn. Det er mer drama med jentekjærester, sier hun til Seher.no.

Therese har fortsatt kontakt med William, men kun som venner etter at han fikk seg kjæreste.

- Han er en utrolig sjarmerende fyr og vi har alltid hatt en god tone. Jeg begynte å bare å le da jeg så ham på hotellet. Jeg hadde en magefølelse av at det skulle være noen kjente der, men ingen anelse om at det skulle være ham, sier hun.

Har du et tips om "Paradise Hotel"-stjernene? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Paradise-Margrethe: - Ikke kult om elevene ser meg naken