DÅRLIGE MINNER: Hollywood-stjernen Jennifer Lawrence har lave forventninger til nyttårsaften - og spyr når hun blir stresset. Foto: SipaUSA
DÅRLIGE MINNER: Hollywood-stjernen Jennifer Lawrence har lave forventninger til nyttårsaften - og spyr når hun blir stresset. Foto: SipaUSAVis mer

- Jeg ender alltid opp full og skuffet

Skuespilleren avslører planene for nyttårsaften.

SEOGHØR.NO: Oscar-vinneren Jennifer Lawrence (25) er et av Hollywoods heteste navn for tiden. Hun kan velge og vrake blant filmroller, og blir invitert til alle de hotteste festene.

Torsdag er det nyttårsaften, men til tross for at mange ønsker å ha den jordnære «Hunger Games»-stjernen på gjestelista denne kvelden, så tviler hun selv på at årets siste dag kommer til å bli særlig vellykket.

- Jeg hater virkelig den dagen. Jeg har aldri hatt en bra nyttårsaften. Alle jager etter den beste festen for å ha det gøy, men det blir alltid en skuffelse, avslørte hun på «The Graham Norton Show», ifølge E!News.com.

- Jeg planlegger å ikke gjøre noe. Hvis noe pluselig lander i fanget mitt, så får vi se, men jeg ender alltid opp full og skuffet. «Full og skuffet» burde være tittelen på selvbiografien min, la hun lattermildt til.

Saken fortsetter under bildet.

Host Graham Norton (back row), Jennifer Lawrence and MORSOM GJENG: Det var god steming i studio da Jennifer Lawrence og Eddie Redmayne var gjestet "The Graham Norton Show" denne uken. Programmet vises nyttårsaften.   Foto: NTB Scanpix
Host Graham Norton (back row), Jennifer Lawrence and MORSOM GJENG: Det var god steming i studio da Jennifer Lawrence og Eddie Redmayne var gjestet "The Graham Norton Show" denne uken. Programmet vises nyttårsaften. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Spøy på fest hos Madonna

Lawrence er kjent for sine kvikke kommentarer og for å ikke ta seg selv selvhøytidelig.

Hun har tidligere snublet i rådyre designerkjoler under prisutdelinger, drukket seg full på filmsett og å dritt seg ut på direkten.

På spørsmål om hvilke store uhell hun er best kjent for i Hollywood, svarte den talentfulle skuespilleren følgende:

- Jeg kaster opp. Når jeg blir stresset eller trøtt, spyr jeg, røpet hun, og fortsatte:

- Da jeg kjørte med publisisten min her om dagen, spydde jeg ut av vinduet og over hele den ene siden av bilen. Jeg malte New York foran all paparazzien. Og en gang kastet jeg opp på Madonnas fest. På verandaen hennes.

Jennifer Lawrence er nå kinoaktuell i dramakomedien «Joy».

Se trailer her:

 

LES OGSÅ: Jennifer Lawrence overrasket syke barn

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.