- Jeg elsket kokain umiddelbart

Hollywood-stjernen innrømmer å ha eksperimentert med flere ulovlige narkotiske stoffer.

ÅPNER STJERNE: Amy Poehler holder ikke igjen i sin nye bok, og forteller åpent om sitt forhold til ulike rusmidler. Her under årets Emmy Awards i august.
 Foto: All Over Press
ÅPNER STJERNE: Amy Poehler holder ikke igjen i sin nye bok, og forteller åpent om sitt forhold til ulike rusmidler. Her under årets Emmy Awards i august. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Komikeren og skuespilleren Amy Poehler (43) er en av få Hollywood-stjerner som har klart å holde seg unna de store skandalene i løpet av karrieren.

Men i sin nye bok «Yes, Please» avslører Poehler nå en villere side av seg selv fra da hun var i 20-årene.

Et kapittel i boka har hun kalt «De obligatoriske narkotika historiene», og her forteller Amy åpent om bruk av ulovlige stoffer.

«Jeg prøvde kokain, som jeg elsket umiddelbart, men endte opp med å hate. Kokain er fantastisk hvis du vil henge med folk du ikke kjenner så godt og spille ping pong hele natta. Men for nesten alt annet er det ikke bra... Dagen etter man har tatt kokain er tøff», skriver hun, ifølge Radar Online.

SKILTE LAG: Komikerparet Amy Poehler og Will Arnett var gift i ni år og har to sønner sammen.  Foto: All Over Press
SKILTE LAG: Komikerparet Amy Poehler og Will Arnett var gift i ni år og har to sønner sammen. Foto: All Over Press Vis mer

«Saturday Night Live»-stjernen innrømmer også at hun eksperimenterte med Ecstasy.

«Jeg husker en fantastisk nyttårsfest hvor vi alle danset, drakk vann og var glade i hverandre. Jeg husker også dagen derpå, da jeg trodde at jeg ikke hadde noen venner, og jeg var så trist at jeg ville synke ned i teppet og bli der for alltid».

Røyker fremdeles pot

Etter skilsmissen fra komikeren Will Arnett (44) i 2012, har Poehler blitt alenemor for sønnene Archie (6) og Abel (4), og hun sier at hun ikke orker den harde festingen lenger.

«Jeg klarer ikke bakrusen dagen derpå. Hvordan skal jeg forklare en fire- og en seksåring at jeg ikke kan leke med dem fordi jeg må ligge hele dagen i sengen og spise potetgull og se på film?» spør hun i boka.

Men selv om tobarnsmoren har gitt opp de hardere stoffene, så innrømmer hun at hun fremdeles røyker marihuana i blant.

«Men jeg kan ikke kjøre, skrive eller stå på scenen når jeg er stein, så derfor røyker jeg pot mye sjeldnere enn jeg gjorde før», skriver hun ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Poehler og Fey gjorde narr av DiCaprio

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer