- Jeg elsket ham over alt

"Jai er norsk! Jai er norsk!" fastslo superstjernen.

FANTASTISKE ÅR: - Jeg hadde femten fantastiske år med Arne, en mann jeg elsket over alt på jord. Og det er jeg takknemlig for, sier Diana Ross, som var hovedattraksjonen under torsdagens Nobelkonsert. Foto: Scanpix
FANTASTISKE ÅR: - Jeg hadde femten fantastiske år med Arne, en mann jeg elsket over alt på jord. Og det er jeg takknemlig for, sier Diana Ross, som var hovedattraksjonen under torsdagens Nobelkonsert. Foto: Scanpix Vis mer
Se video fra da Diana Ross ankom Grand Hotel i Oslo nederst i saken!

SEHER.NO: Superstjernen Diana Ross (64) skal tilbringen nyttårsaften alene med minnene om sin døde eksmann, Arne Næss jr.Under Nobelkonserten torsdag var hun hovedattraksjonen. På scenen i Oslo Spektrum slo hun ettertrykkelig fast at "Jai er norsk! Jai er norsk!"

- Jeg har ikke funnet noen ny mann til å fylle plassen etter Arne. Så jeg kommer nok til å være alene med minnene om ham, sier den amerikanske sangstjernen til Dagbladet.

64-åringen understreket hun også sitt tette forhold til sorfamiliens nyeste tilskudd, da hun både tok sine sønner - og barna Arne Næss fikk med Camilla Astrup - opp på scenen. Selvsagt til stor applaus.

- Jeg føler meg på en merkelig måte hjemme her. På grunn av mitt ekteskap med Arne Næss jr., og de to sønnene vi fikk sammen, har jeg et veldig sterkt forhold til Norge - og til det norske publikum, forteller hun.

Diana Ross giftet seg med forretningsmannen og eventyreren Arne Næss jr. i 1985. De ble skilt i 1999 - mens nordmannen omkom i en klatreulykke i Sør-Afrika 13. januar 2004.

- Jeg hadde femten fantastiske år med Arne, en mann jeg elsket over alt på jord. Og det er jeg takknemlig for, sier Diana Ross til Dagbladet.

Det var etter skilsmissen med Diana at Arne Næss jr. giftet seg med Camilla Astrup - som han fikk guttene Nicklas og Louis med.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Diana Ross klar for Nobelkonserten 

Se video fra da Diana Ross ankom Grand Hotel i Oslo her:[obj:media:7158]