Sophie Elise Isachsen:

«Jeg elsket deg til månen og tilbake»

Sophie Elise deler kjærlighetstekst med knust hjerte på Instagram.

KRYPTISK: Sophie Elise og Isak Dreyer flørtet åpenlyst på «Farmen kjendis» og rødmet da de ble spurt om forholdet deres på finalefesten i slutten av februar. Nå kan det virke som at romansen er over. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Publisert

«Farmen kjendis»-profilene Sophie Elise (27) og Isak Dreyer (27) har uten tvil vært den store TV-snakkisen i vinter.

Under «Farmen kjendis»-oppholdet utviklet det seg varme følelser mellom dem, og de siste ukene har alles øyne vært rettet mot duoen i håp om å få en bekreftelse på at de er blitt et par.

Under «Farmen kjendis»-finalefesten kom det derimot ytterligere detaljer om romansen på bordet. Overfor Se og Hør bekreftet Isachsen at hun og Dreyer datet. Influenseren kunne også avsløre at de hadde møtt hverandres foreldre, mens Dreyer på sin side lot være å svare på de mest private spørsmålene om romansen.

FORELSKA: Årets «Farmen kjendis»-vinner får spørsmål om ryktene mellom han og Sophie Elise. Reporter: Thea Hope Vis mer

Brå vending

Nå ser det imidlertid ut til at den gode stemningen mellom «Farmen kjendis»-duoen har tatt en brå vending.

Mandag skrev Se og Hør om Isachsens flere innlegg i sosiale medier hvor hun var ærlig om at hun går gjennom noe vanskelig. Innleggene kan også tyde på at det er brudd med den tidligere «Norges Tøffeste»-vinneren.

Til tross for flere åpenbare hint fra influenseren om at noe har skjedd, valgte hun å ikke gå nærmere inn på hva det dreier seg om. Senere samme dag delte derimot Dreyer flere kryptiske innlegg.

I ett av dem ba han om unnskyldning til influenseren.

Han omtalte også Isachsen som den sterkeste jenta han har møtt og påpekte at han alltid vil stå i gjeld til henne. Dreyer innrømmet også at han «ikke har vært den beste utgaven av seg selv» og at han ikke unner Isachsen noe av det hun går gjennom nå.

KJÆRESTESPØRSMÅL: Dette svarer Sophie Elise om at hennes forhold til «Farmen kjendis»-kollega. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Kjærlighetstekst og knust hjerte

Siden mandag kveld har det vært stille fra Dreyer og Isachsen. Nå deler derimot influenseren et innlegg på Instagram-story som kan være snakk om kjærlighetssorg.

Bildet viser to avsnitt fra sangen «Let Somebody Go» av Coldplay og Selena Gomez. Sammen med teksten har hun lagt til både en emoji formet som et hjerte og et knust hjerte.

KNUST: Sammen med en sangtekst deler Sophie Elise et vanlig hjerte og et knust hjerte. Foto: Skjermdump fra Instagram
KNUST: Sammen med en sangtekst deler Sophie Elise et vanlig hjerte og et knust hjerte. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Vi hadde en type kjærlighet som jeg aldri trodde skulle ende. Å, min elskede, å, min andre, å min venn. Vi gikk rundt i sirkler og snakket rundt det. Jeg elsket deg fra månen og tilbake», lyder noe av sangteksten.

Avslutningsvis står det følgende:

«Slå av lyset på alle stjernene fordi dette vet jeg - det gjør vondt å la noen gå».

GÅRDSFLØRT: I fjor oppsto det søt musikk mellom Victoria Tolaas og Isak Dreyer på «Norges tøffeste». Nå forteller Victoria hvordan det er å se den åpenbare flørtingen mellom Isak og Sophie Elise på «Farmen kjendis» et knapt år senere. Video: Rød Løper/TV 2/NRK Vis mer

Teksten Isachsen har delt ser ut til å handle om å gi slipp på noen du elsker.

Det er imidlertid hittil uklart hva Sophie Elise legger i denne teksten og om den er rettet mot Isak Dreyer. Hun har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser. Se og Hør har vært i kontakt med Isak Dreyer som opplyser om at han ikke ønsker å gi noen kommentar.

LES OGSÅ: Arm i arm på åpen gate

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer