OPP OG NED I VEKT: TV-stjernen Tina Fey skriver i sin nye bok «Bossypants» at hun hele livet har sprettet opp og ned i vekt. Foto: All Over Press
OPP OG NED I VEKT: TV-stjernen Tina Fey skriver i sin nye bok «Bossypants» at hun hele livet har sprettet opp og ned i vekt. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg elsket at folk sa jeg var for tynn

TV-stjernen raste ned i vekt.

Publisert
SEHER.NO: TV-komikeren Tina Fey (40) er kjent for sine mange kontroversielle utspill i blant programmene «Saturday Night Live» og komiserien «30 Rock».

Nå kaster Fey en ny brannfakke inn i vektdebatten  i Hollywood - hvor mange kvinnelige skuespillere har fått kritikk for å fremstå som dårlige forbilder på grunn av overdreven slanking.

- Alle bør prøve å være mager en gang i livet, akkurat som man bør prøve en kort frisyre eller å date en hvit mann. Det er ok å være tynn, så lenge man fortsetter å spise mat og ikke tar slankepiller eller røyker for å holde vekten nede, skriver hun i sin nye bok «Bossypants» ifølge Daily Mail.

Fey hevder hun har sprettet opp og ned i vekt hele livet, og for ti år siden var mye tynnere enn det hun er nå. Men komikeren nektet å høre på venner og familie når de uttrykte bekymring for helsen hennes.

- Jeg elsket at folk sa jeg var for tynn. Noen ganger måtte jeg sove med en pute mellom beina. De magre knærne mine laget så mye bråk når de støtte sammen,  at jeg ikke fikk sove, sier hun til avisen.

Fey, som venter sitt andre barn med sin ektemann Jeff Richmond, hevder hun imidlertid ikke ble noe mindre lykkelig da hun etter hvert gikk opp i vekt.

- Å være lubben i en periode er heller ingenting å skamme seg over. Så lenge man ikke pådrar seg diabetes, er det bare en naturlig del av livet. Folk bør la andre være i fred når det gjelder vekt, sier hun ifølge Daily Mail.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Condolezza Rice klar for 30 Rock

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer