- Jeg elsket aldri noen av mine tre eksmenn

Whoopi Goldberg sjokkerte under TV-opptreden.

<strong>ELSKET IKKE EKTEMENNENE:</strong>Whoopi Goldberg elsket aldri noen av sine tre ektemenn, men giftet seg fordi hun mente det var en normal ting å gjøre. Foto: Stella Pictures
ELSKET IKKE EKTEMENNENE:Whoopi Goldberg elsket aldri noen av sine tre ektemenn, men giftet seg fordi hun mente det var en normal ting å gjøre. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Oscar-vinner og «The View»-vert Whoopi Goldberg (55) sjokkerte da hun gjestet showet «Piers Morgan Tonight» denne uken.

Stjernen snakket blant annet om sin karriere, samt politikk, i intervjuet. Men hun avslørte også at hun aldri har elsket noen av sine tre ektemenn.

- Nei, det tror jeg ikke, fortalte Goldberg under opptredenen.

På spørsmål om hvorfor hun da valgte å gifte seg, svarte hun følgende:

- Fordi jeg ønsket å føle meg normal, og det virket på meg som at jeg hadde et normalt liv dersom jeg var en gift kvinne, forteller hun ifølge CNN.com.

Goldberg forteller at hun derimot har vært forelsket tidligere i sitt liv. Det har skjedd én gang, men stjernen ønsker ikke å avsløre hvem vedkommende er.

- Nei, og det er det som er skjønnheten i det.

Skuespilleren var tidligere gift med Alvin Martin (1973–1979), David Claessen (1986–1988) og Lyle Trachtenberg (1994–1995).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Superslanket for TV-rolle

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer