- Jeg elsket å spille kvinne

Filmstjernen John Travolta snakker ut om sin favorittrolle.

KVINNE: I filmen «Hairspray», fra 2007, spilte Travolta rollen som kvinnen Edna Turnblad (t.h). Foto: filmweb
KVINNE: I filmen «Hairspray», fra 2007, spilte Travolta rollen som kvinnen Edna Turnblad (t.h). Foto: filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Filmstjernen John Travolta (59) har spilt mange forskjellige og imponerende filmroller.

I filmen «Grease» var Travolta en ung kjekkas som sjarmerte hele USA, i «Face/Off» en politimann som bytter ansikt med en tyv og i «Pulp Fiction» portretterte Travolta kulthelten Vincent Vega. 

Men i et nytt intervju forteller Travolta at det er en helt annen rolle som han har lagt sin elsk på, nemlig rollen som Edna Turnblad fra filmen «Hairspray». Skuespilleren forteller at han elsket å spille en kvinne.

- Kvinner har alltid vært viktige i livet mitt. Jeg trengte ikke å spørre kona mi om hvordan jeg skulle portrettere en kvinne før jeg gikk i gang med innspillingen av «Hairspray». Jeg har vokst opp med mange kvinner rundt meg og har mange fine minner, sier skuespilleren til avisen The Sun.

- Kvinnene jeg likte når jeg vokste opp var Sophia Loren, Anita Ekberg, Mailyn Monroe og Elizabeth Taylor. De var erotiske for meg. Jeg har nok rytme til å bevege meg på en lignende måte. Hvis du gir meg bryster og en rompe, slik som jeg hadde i «Hairspray», så kan jeg virkelig svinge meg.

John, som har datteren Ella Bleu (13) og sønnen Benjamin (2) med Kelly Preston (50), forteller til avisen at kona alltid vært stolt over måten han portretterte Edna på.

- Når kona mi så filmen for første gang, så gråt hun. Hun følte det var så rørende, så søtt og morsomt. 

LES OGSÅ:   - Hun er redd han skal ta barna fra henneVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer