MED KONA: Ronnie Wood prøver så godt han kan å redde ekteskapet med Jo. Foto: All Over Press
MED KONA: Ronnie Wood prøver så godt han kan å redde ekteskapet med Jo. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg elsker to kvinner

Ronnie Wood vil gjerne ha full pakke.

SEHER.NO: 11. juli ble det kjent at den gifte Rolling Stones-legenden Ronnie Wood (61) har innledet et forhold til den 19 år gamle barpiken Ekaterina Ivanova. 

I forrige uke fortalte 19-åringen at hun elsket den aldrende rockeren, og at hun aldri ville forlate ham, selv om han er gift med Jo (53).

- Jeg vil aldri svikte ham. Så lenge den finnes en mulighet for at jeg og Ronnie skal bli lykkelige sammen, har jeg ikke så mye mer å si, sa hun til The Sun.

Ronnie og kona Jo har vært gift i over 20 år, men da det ble kjent at ektemannen hadde en affære med en ungjente, valgte Jo å forlate Stones-gitaristen.

- Det har gått opp for henne at han har hatt en affære og hun føler seg veldig bedratt. De hadde et utrolig sterkt ekteskap. Nå har han kastet alt det bort med sin idiotiske oppførsel, sa en kilde nær paret.

Kort tid etter avsløringene om forholdet valgte Ronnie Wood å legge seg inn til rehabilitering. Der skal han ha fortalt medpasienter vil gjøre alt for å redde ekteskapet, men at han ikke vil gi slipp på 19-åringen.

- Jeg elsker kona mi, men jeg har en kjæreste og jeg elsker henne også.

- Han går til terapi flere ganger om dagen. I åpne terapitimer forteller han gjerne om hvordan han slites mellom to kvinner. Han forklarer at han elsker dem begge. Det høres rart ut, men det er faktisk sånn han føler det, sier en kilde til The Sun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Han utnytter datteren min