JA TAKK: Jessica Alba sier ja takk til strekkmerker, hengepupper og cellulitter. Hun ville aldri vært foruten graviditeten. Foto: Stella Pictures
JA TAKK: Jessica Alba sier ja takk til strekkmerker, hengepupper og cellulitter. Hun ville aldri vært foruten graviditeten. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg elsker strekkmerkene mine

Superstjernen hevder graviditeten er det beste som har hendt henne.

Se bildespesial nederst i saken!


SEHER.NO: Jessica Alba (28) blir ofte sett på som en av Hollywoods hotteste skuespillere. I et nytt intervju med magasinet "Self", forteller hun at hun at hun holder seg langt unna dietter.

- Dietter er for fugler. Jeg mener at man bør spise på den måten som får deg til å føle deg bra. Jeg spiser mye grønnsaker, proteiner, frukt og korn. Jeg trener ikke så mye. Hver dag forteller jeg venninnene mine at vi må skaffe oss nye leveregler. Og etter det er det alltid: "Skal vi spise middag sammen? Ta et glass vin?"

Alba ble sommeren 2008 mor for første gang. Da fikk hun datteren Honor Marie. I intervjuet innrømmer hun at hun fikk strekkmerker i anledning graviditeten, men disse har hun lært seg å elske.

- Selv om enkelte kanskje ser på dem som en negativ ting, har jeg lært meg å elske strekkmerkene mine. Graviditeten var den mest utrolige opplevelsen jeg har vært gjennom. Så jeg sier ja takk til strekkmerker, ja takk til hengepupper og ja takk til cellulittene jeg aldri blir kvitt.

- Dersom man går rundt med hodet hevet, samtidig som man er glad og positiv, da teller ikke alt det andre. Selvtillit er det viktigste, sier Alba.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg føler meg aldri sexy
 


FØR: Slik så Jessica Alba ut før graviditeten. Foto: Stella Pictures
ETTER: Dette bildet er tatt etter fødselen. Kroppen til Jessica Alba er fortsatt like vakker. Foto: Stella Pictures
JA TAKK: Jessica Alba sier ja takk til strekkmerker, hengepupper og cellulitter. Hun ville aldri vært foruten graviditeten. Foto: Stella Pictures
SATSER POSITIVT: Ifølge Jessica selv, tenker hun alltid positivt. Foto: Stella Pictures